„Свято живота” на 50 гривень

10.03.2006, 09:03 Переглядів: 2 566
В суботу, 4 березня, на вулиці 60-річчя Жовтня відкрився ще один великий супермаркет „М’ясна лавка” ВАТ „Кременчукм’ясо”. Журналісти „Телеграфа” вирішили відвідати його в неділю – ажіотаж відкриття вже позаду, і можна спокійно роздивитися що й до чого. Головний редактор виділив нам 50 гривень і поставив завдання – купити чогось смачненького і, головне, донести це смачненьке до редакції. Звичайно ж, разом із своїми враженнями.
На увесь цей м’ясний натюрморт „ТелеграфЪ” витратив півсотні гривень

Ззовні новий супермаркет не вибивається зі стилю „М’ясних лавок”, відкритих у різних частинах міста. Але люди, що вже встигли побувати на відкритті, розказували, що новий магазин виділяється з-поміж інших „начинкою” – там продають не лише м’ясні вироби. Що ж, довіряй, але перевіряй – все треба побачити на власні очі.
Інтер’єр приємно вражає. У нас склалося відчуття, ніби потрапили у справжню лавочку на зразок німецької чи австрійської. Увагу одразу привернули симпатичні дрібнички: прилавки під дахами з дерев’яної черепиці, віз, який видається справжнім (а може так і є?), різні композиції з сіна.  За прилавками дівчата-продавці у формі, яка чомусь навіває настрій казок братів Грімм. Так і очікуєш, що зараз зайде рожевощокий австрієць-блондин із кухлем пива в одній руці і сосискою в іншій. Або один з покупців, що стоїть поряд, звернеться до продавців з характерним: „Фсфесте мне немноко колбасы, битте”.
Асортимент м’ясних виробів у „Лавці” – на будь-який смак і гаманець. Продавці кажуть, що видів продукції – понад 300. Очі розбігаються, але сьогодні в руках лише 50 гривень. Тож зупиняємося на чотирьох делікатесах – балику „Сімейному”, „Королівській” шийці, грудинці без кісточки і буженині селянській. Дівчина пропонує всю цю смакоту прямо тут і нарізати. А чому б ні? Погоджуємося. В редакції якраз кудись зник черговий ніж.
Дякуємо продавцям і вирушаємо далі. Таки дійсно, в „М’ясній лавці” продають не лише ковбасу і шинку. На шляху до каси ми побачили молочний, лікеро-горілчаний та кондитерський відділи, прилавки з хлібом і фруктами. 45 гривень із сьогоднішнього бюджету вже витрачено – п’яти гривень явно замало для того, щоб купити пляшку вина чи чогось міцнішого. Тож зупиняємось на шоколадці.
Вийшло непогано. Щоправда, забули купити хліба, але нарізка редакційному колективу смакувала і без цього продукту, а шоколадка дісталась лише жіночій її половині.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх