Відкриття візи в Китай: як правильно це зробити

16.04.2024, 11:55 Переглядів: 660

 

Український паспорт дає можливість подорожувати без віз або з оформленням віз по прибутті до 150 країн світу. Проте, Китай не входить до цього переліку. Тож якщо ви вирішили відвідати Піднебесну, варто заздалегідь потурбуватися про оформлення візи.

Віза в Китай від Soleks - послуга, яка стане в нагоді мандрівникам, адже фахівці компанії забезпечать просте, швидке та надійне отримання візи. Китай має досить специфічне візове законодавство, тож допомога спеціалістів точно не завадить.

Особливості відкриття візи в Китай

Відкриття китайської візи має нюанси, про які не кожен здогадується:

  • Віза може бути видана лише посольством Китаю в одній з країн Європейського Союзу.
  • В окремих аеропортах країни можливе оформлення віз після прильоту, однак в цьому випадку потрібно отримати відповідний дозвіл відміграційних установ країни.
  • Відкриття візи передбачає особисту поїздку до консульства.

Зважаючи на ці особливості, звернення до фахівців компанії Soleks збереже ваші нерви - а можливо, і кошти.

Які документи потрібні для відкриття візи

Список документів досить стандартний. Вам необхідно буде надати:

  • 2 фото 3.5*4.5 (80% обличчя)
  • Закордонний паспорт
  • Внутрішній паспорт
  • Довідка з роботи або банку
  • Підтвердження бронювання готелю (за наявністю)
  • Підтвердження бронювання авіаквитків (за наявністю)
  • Інформаційна анкета

Усі документи потрібно буде перекласти з української мови на англійську. Також слід врахувати, що заїхати на територію ЄС потрібно буде через кордон з Польщею.

Фахівці компанії перед подачею заявки на відкриття візи ретельно проаналізують ваші документи, щоб в консульстві не виникло проблем.

Безвізовий транзит через Пекін та Шанхай

Якщо вам потрібно відвідати Китай транзитом, іноді віза може й не знадобитися. Так, українці можуть скористатися 72-годинним безвізовим транзитом через міжнародний аеропорт Пекіна. Для цього потрібно мати при собі візу в кінцеву країну призначення (якщо вона там потрібна) і підтверджений авіаквиток. Важливо, щоб в’їзд і виїзд відбувся через один і той же аеропорт у Пекіні.

Також для українців існує можливість 144-годинного безвізового транзиту через Шанхай. Для цього потрібно мати при собі квитки на в’їзд у наступну країну, посадкові талони з рейсу, який прибув, паспорт із вільними сторінками для штампа і візою в наступну країну.

Туристи, які користуються цим режимом в’їзду, можуть відвідувати й інші міста, за умови, що вилетять з Китаю вчасно і через той самий Шанхайський аеропорт. У штампі, виданому в аеропорту, буде зазначено дату вашого прильоту та час, на який вам дозволяється перебування в Китаї.

Чому краще звернуться до фахівців

Шанси отримати візу в Китай залежать від багатьох факторів. Один з найважливіших - ваша візова історія. Так, отримати відмову можна у тому випадку, якщо ви відвідували Тайвань або часто подорожували до країн, з якими у Китаї напружені відносини (приміром, в Туреччину). Також на заваді може стати порушення візового режиму в минулому або банальна помилка в документах. Тому краще буде звернутися до досвідчених фахівців, які знають усі нюанси процесу. Замовте консультацію в Soleks, щоб максимально збільшити свої шанси!

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх