Чи варто купувати iPad Pro 11 у 2024 році? Усе про можливості гаджета

29.02.2024, 11:50 Переглядів: 714 Р

Важко уявити сучасне життя без гаджетів - смартфонів, комп’ютерів, лептопів або планшетних комп’ютерів. Останні стануть особливо корисними для дизайнерів, фотографів та представників інших творчих професій. 

Чому iPad Pro 11 найкращі?

Планшетні комп’ютери iPad Pro 11 2021 року набагато випереджають конкурентів завдяки високій продуктивності та передовим технологіям:

  • Потужність. iPad Pro 11 2021 оснащений процесором Apple M1, що забезпечує високу швидкість під час виконання завдань.
  • Дисплей. 11-дюймовий Liquid Retina дисплей з високою роздільною здатністю робить зображення живим та реалістичним, а завдяки технології ProMotion переміщення контенту відбувається плавно і не ріже око.
  • Функціональність. Можливість використання Apple Pencil та Magic Keyboard робить його незамінним як для роботи, так і для творчості.
  • Камера. Зазвичай вона є “слабким місцем” планшетів, але не в цьому випадку. Завдяки технології LiDAR камера iPad Pro 11 ні в чому не поступається смартфонам.
  • Стабільний доступ до інтернету завдяки здатності працювати в 5G мережах. Цю функцію оцінять стрімери та усі, кому потрібен стабільний та якісний зв’язок в будь-якому місці.

Завдяки цим перевагам iPad Pro 11 стане найкращим помічником у роботі, навчанні та й загалом у житті. До того ж цей планшет здатен безперервно працювати протягом 10 годин, що є одним з найкращих показників на ринку.

Планшет можна розблокувати за допомогою Face ID, вага моделі становить лише 455 грамів. Корпус виконаний у класичному дизайні і дуже приємний на дотик.

Які моделі існують

Головний показник, від якого залежить вартість конкретного гаджету - це об’єм пам'яті. iPad Pro 11 доступний в кількох модифікаціях: 128 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ, 1 ТБ та 2Тб. Звісно, чим більше пам'яті, тим більша ціна - але більшість магазинів час від часу пропонує суттєві знижки, тож є шанс купити кращий гаджет за вигідною ціною.

Щодо кольору, iPad Pro 11 доступний лише у двох класичних кольорах: Silver та Space gray.

Будь-яка модель iPad Pro 11 може бути з’єднана з Apple Pencil та Magic Keyboard, що значно полегшить життя студентам та людям, робота яких пов'язана з графічним дизайном.

Можливість покупки в розстрочку

Звісно, будь-які гаджети від Apple відрізняються дещо вищою ціною у порівнянні з технікою на Android. Але це з надлишком компенсується якістю, тож економити не варто. Переважна більшість онлайн-магазинів пропонує можливість покупки в розстрочку. Якщо фінанси не дозволяють оплатити омріяний гаджет одразу, рекомендуємо розглянути такий варіант.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх