Чохол для смартфона: як не помилитися з вибором

10.01.2024, 12:40 Переглядів: 664 Р

 

Щойно придбавши новенький смартфон, ми зазвичай квапимося обрати захисний чохол для нього, адже прагнемо вберегти новенький девайс від неминучих подряпин та інших негараздів.

Проте, квапитися не варто, адже чохол - це дещо більше ніж простий засіб захисту.

Якщо власники недорогих смартфонів можуть взагалі обійтися без чохла, то для флагманських моделей він просто необхідний. Приміром, чохли для samsung s24 представлені в дуже широкому асортименті. Обираючи захист для свого смартфона, варто уважно роздивитись різні моделі, аби зрозуміти, яка підійде саме вам.

Види чохлів

Захисні чохли для смартфона бувають кількох видів:

  • Чохли-накладки - зазвичай вони тонкі та легкі, одягаються на бокові панелі девайсу і захищають здебільшого його задню панель. Вони здатні забезпечити непоганий захист від ударів, вологи та подряпин. Фахівці рекомендують окремо потурбуватися про захист екрана, якщо ви обираєте цей варіант.
  • Чохли-книжечки - закривають як передню, так і задню панель, а отже забезпечують кращий захист. Часто вони можуть мати додаткові карманчики і застібки та трансформуватися у зручну підставку. Єдиний мінус в тому, що гаджет в такому “одязі” здається дещо більшим за розмірами.
  • Протиударні чохли-накладки - відрізняються від звичайних посиленими кутами та потовщеними стінками.

Матеріал має значення

Найчастіше чохли роблять з силікону, пластику або шкіри. Перші два варіанти легкі, вони забезпечують чудовий захист від ударів, а силіконові додатково мають антиковзну поверхню. Шкіряні вироби на додаток ще й мають дорогий та стильний вигляд - але зазвичай і ціна таких чохлів дещо вища.

Дизайн чохла

Звісно, обираючи чохол для смартфона, варто звернути увагу не лише на його захисні якості, а й на колір і дизайн. На ринку представлена безліч варіантів, існує навіть можливість замовити індивідуальний дизайн або авторський малюнок - але вартість такого чохла буде дорожчою у порівнянні з серійними моделями.

Перш за все аксесуар має вам подобатися, відображати ваш стиль і повсякденні потреби. Погодьтеся, навіть найдорожчий смартфон у силіконовому чохлі з веселковим єдинорогом буде дещо дивно виглядати на діловій зустрічі, так само й чохол з натуральної шкіри світлого кольору недовго збереже оригінальний вигляд, якщо доводиться користуватися смартфоном в екстремальних умовах. Проте, обирати саме вам - а вибрати є з чого!


Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх