Особливий вечір під покровом таємниці: ігри, що змінюють світ

19.06.2023, 11:32 Переглядів: 1 106 Р

 

Не тільки все наше життя гра, а й кожна його мить підпорядкована певним правилам. Секс без гри немає права на життя. Його вік короткий, тому секс без фантазії та нових емоцій стає зобов'язанням. Ігри для дорослих не просто допомагають урізноманітнити стосунки, але роблять їх цікавою частиною життя.

Різноманітність в близьких відносинах: чи це важливо

Якщо ваш досвід в інтимних відносинах ще недостатній, ви можете використовувати чужий. Так ви легко з'ясуєте, що відносини, в яких відсутні зміни, рано чи пізно закінчуються, тому що стають нецікавими обом сторонам. 

Вихід один – шукати нові шляхи для того, щоб урізноманітнити їх. Ігри для дорослих – лише один із способів зробити це, який працює ідеально. Зануритися в них досить просто – знадобиться лише ідея та певні аксесуари. Але найважливіше, що вони ніколи не закінчаться!

Як ігри покращують наше інтимне життя

З їхньою допомогою ми в природній формі вчимося фантазувати і бути оригінальними, а отже, цікавими один одному. Одного разу, запустивши цей процес, ви вже не зможете зупинитися. Він цікавий, дає можливість по-новому поглянути на секс, партнера і навіть ваше життя.

Це захоплення довжиною у життя. Це не тільки цікаво і приємно, а й вимагатиме від вас певних зусиль, самореалізації, а значить, ви будете розвиватися творчо.

Огляд найпопулярніших ігор та їх можливостей

Для всіх ігор, які ми вам пропонуємо, знадобляться мінімальні матеріальні витрати, а ефект буде надзвичайно потужним.

Перша гра – інтимне послання. Принцип простий – партнер пише на тілі іншого щось приємне. Це може бути спина, сідниця, бедро. Робити це не обов'язково пензлем чи фломастером. Як інструмент може виступати палець, або щось інше, що дозволить вам ваша уява. Завдання того, на чиєму тілі пишуть – відгадати написане чи намальоване.

Наступна гра – «Виконавець бажань». Вам потрібно приготувати по 10 карток для кожного учасника, на яких слід написати найпотаємніші бажання, про які ви могли раніше лише мріяти. Якщо фантазії не вистачає, використовуйте досвід з еротичних фільмів. Після цього складіть окремо картки для нього і неї та по черзі тягніть їх, виконуючи завдання. Дуже гаряча гра.

Переходимо до наступної гри – «Ласунка». Партнеру чи партнерці за'язують очі шарфом, пов'язкою тощо. Після цього другому учаснику потрібно роздягнутися і нанести краплю меду на будь-яку частину свого тіла. Той, у кого зав'язані очі, повинен знайти цю краплю меду, досліджуючи тіло за допомогою губ та язика. Виміряйте час, який знадобиться для пошуку. Переможець – той, хто це зробить швидше.

Тепер знову гра з картками. Для неї потрібно підготувати картки, на яких кожен із учасників повинен написати інтимне завдання та питання інтимного змісту, наприклад, «Як ти ставишся до анального проникнення?». Далі всі картки перемішуються і кожен тягне свою. При цьому учасник, який витягує картку, вирішує, що робитиме: виконувати завдання чи відповідати на запитання. Можна використовувати гральну кістку, щоб додати азарту в гру – у кого випадає менше число, той має виконати завдання.

Наступна гра не менш гаряча. Вам знову потрібно підготувати картки, але цього разу їх має бути 20-30. На кожній картці потрібно написати частину тіла, яку доведеться пестити партнеру, якщо він витягне цю картку. Це можуть бути сідниці, груди, піхва, а можна вказувати точніші цілі: анус, клітор, соски, вуздечка статевого члена і т.д.

Гра з їжею. Партнеру зав'язують очі. Тіло прикрашається їжею, а як завдання учаснику із зав'язаними очима потрібно знайти ту чи іншу їжу на тілі людини. Для її розміщення можна вибирати найпікантніші місця.

TALLA: інтернет-магазин для здійснення ваших фантазій

Якими б не були ваші інтимні бажання, ви завжди повинні пам'ятати про вашого партнера. Гармонії у відносинах можна досягти тільки таким шляхом. Сексшоп TALLA пропонує широкий асортимент інтимних ігор та секс-іграшок, які дозволяють досягти гармонії за мінімальних вкладень часу та грошей.

Це вібратори, масажери, мастурбатори, страпони, фалоімітатори, інтимні ігри для пар та компанії. Скажімо більше – навіть регулярне відвідування секс-шопу може стати для вас та вашого партнера джерелом натхнення, завдяки якому ваш секс завжди буде неповторним, краще ніж учора. Немає надійніших і ефективніших засобів для реалізації всіх своїх сексуальних фантазій, ніж ігри та іграшки для дорослих.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх