Ferrexpo випустили третій потік FEMUNITY

14.12.2022, 10:32 Переглядів: 2 300

 

Перед отриманням диплома кожна з учасниць захистила власний проєкт

FEMUNITY — це програма жіночого лідерства від компанії Ferrexpo, яка покликана подолати гендерний розрив в Україні. Це простір зростання та підтримки для жінок з лідерським потенціалом, які потребують посилення, ідей та нових знайомств, аби впроваджувати зміни.

Протягом чотирьох місяців жінки брали участь в інтенсиві, який прокачав їх цілісність, потенціал впливу та значущості для прискоренню професійної реалізації.

«Програма про власний розвиток», «злам всіх стереотипів», «велике будівництво себе» — так самі учасники називають FEMUNITY.

Перед отриманням диплома кожна з учасниць захистила власний проєкт та представила журі свої стратегічні цілі на 2023 рік. Приймали ж захист робіт їх менторки — учасниці минулих потоків FEMUNITY. Менторки підтримували учасниць протягом всього навчання та допомагали з випускними роботами.

 

Привітати випускниць завітав перший заступник Голови правління ПрАТ «Полтавський ГЗК», амбасадор з гендерних питань у компанії Ferrexpo Дмитро Спатар:

«Ferrexpo завжди підтримує бажання співробітників розвиватись та навчатись. Ми раді, що завдяки навчальним програмам нашої компанії ви зможете надалі гідно представляти свої колективи та компанію, передавати свій досвід та знання колегам та мати більший вплив».

Нагадуємо, що в цьому році програма розширилась до всеукраїнського рівня — FEMUNITY Ukraine і Прогресія, детальну інформацію про які можна переглянути на сайті femunity.biasless.world.

Автор: на правах реклами
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх