Лікування спини та суглобів

5.10.2022, 10:00 Переглядів: 2 004

 

Огородину зібрали. Картоплю викопали. Землю довели до ладу. Такі ми, всі Українці. Не шкодуючи здоров'я робимо все, щоб родина мала запаси на зиму. Особливо зараз, в цей важкий час.

Але як би важко не було, не слід забувати про саме цінне, що є у кожної людини. Це - здоров'я, можливість рухатись, працювати, допомагати рідним та країні. Щоб не залишитись колись безпорадною, хворою, страждаючою людиною, спитайте себе зараз: "Є в мене змога та необхідність звернутися за кваліфікованою допомогою до досвідченого лікаря-фахівця?" Хребет, суглоби людини, як біологічна машина: зношуються, старіють, виходять з ладу та, в решті решт, псують якість життя... Не дають вільно рухатись, спокійно спати, робити те, що раніше було звичним та непомітним.

Допомога поруч. Тільки зверніть увагу. Отримайте повноцінну інформацію про стан свого хребта чи суглобів. Якщо треба, зробіть дослідження, а лікар зробить аналіз Вашого стану та призначить дієве лікування. Сучасне лікування, відновлювальне, яке дасть Вам змогу позбутися турбот зі здоров'ям та рухатись без болю. Звичайне лікування за "протоколом" тільки на деякий короткий час позбавляє людину від того, що її турбує. Але не змінює стан тканин хребта чи суглобів. Зробіть свій вибір доки не пізно. Зверніться за кваліфікованою допомогою поки не поставлений невтішний діагноз - крайній ступінь артрозу суглоба чи незворотнє здавлення нервів у хребті. Ці стани вже потребують втручання хірурга. Заміна суглоба на штучний або нейрохірургічне втручання, наслідки якого не завжди прогнозовані...

Не заощаджуйте на стані свого здоров'я. Хребет та суглоби - це єдине, що дійсно підтримує Вас у житті. Поміркуйте про це. А лікар - вертебролог, артролог, він поряд. Чекаю на вас, якщо у вас є питання, скарги на стан здоров'я спини чи суглобів. Не гайте час. Звертайтесь за допомогою вчасно.

Попередній запис за телефонами:

0734313103

0664313103

Наступний прийом лікаря у Кременчуці 18 жовтня за адресою: вул. лікаря Богаєвського, 13А, кабінет 4А

Більше інформації на сайті spinanebolit.com.ua

Ліц. МОЗ України АЕ 571070

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх