Тренд на доладні смартфони – що цікавого пропонують бренди

28.12.2021, 14:30 Переглядів: 2 638

 

Китайський виробник Huawei анонсував новий телефон. За зовнішніми характеристиками доладний телефон Mate V буде схожий на лінійки Nova. До основних особливостей відносяться круглі виступи. На них виробник планує встановити камери зі спалахом та дисплей. В Україні складні смартфони поки не вважаються найпопулярнішими, хоча більшість користувачів віддає перевагу завдяки конструктивним особливостям. Дизайн гаджетів змінився з часів 2000-х, причому на краще.

Головні переваги складаних смартфонів

До основної переваги належить широкоформатний екран. Окремі моделі у розкладеному стані стають стандартним планшетом. Це зручно, оскільки за допомогою гаджета легко переглядати фільми, насолоджуватися іграми, а також повноцінно працювати з розважальними програмами.

Друга перевага – розміри. Користувачі називають гаджети "лопатою" через великі габарити, але зі складними моделями цього не відбувається. Смартфони такого типу легко поміщаються в кишеню та розкладаються за необхідності. Для тих, хто давно мріяв про компактну модель, це підходящий варіант.

Додатковий плюс – смартфон легко зафіксувати у горизонтальному положенні. Це необхідно у випадках, коли користувач хоче зробити груповий знімок. За бажанням можна використовувати всі камери моделі для отримання якісного та широкоформатного зображення.

Багато користувачів вважають, що нестандартна форма гаджета вважається його «родзинкою», оскільки привертає чимало уваги. Подібні моделі дивно виглядають, тому якщо хочеться чогось дивного, складний смартфон - оптимальний варіант. Головне – при виборі моделі звертати увагу на технічні характеристики та якість комплектуючих. Якщо бажаєте взяти надійний гаджет, не забудьте переглянути найпопулярніші смартфони.

 

Особливості нових складних смартфонів

Одним із найвідоміших виробників у світі вважається Samsung. Він активно просуває складні смартфони, пропонуючи споживачам високопродуктивні пристрої за демократичними цінами. Не менш відомий китайський виробник Huawei, який нещодавно анонсував нову модель. До найзатребуваніших складних гаджетів на міжнародному ринку відносяться:

  • Телефон Samsung Galaxy Z Fold 3;
  • Huawei Mate X;
  • Samsung Galaxy Z Flip 3;
  • Motorola Razr 5G

Найнадійнішою вважається техніка бренду Samsung. Гідна репутація виробника та підвищена якість складання говорять самі за себе. Якщо важлива велика кількість функцій та міцність корпусу, то варто вибрати Samsung Galaxy Z Fold 3.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх