У «Принципі» є все. І для створення неповторної святкової атмосфери вдома – теж

13.12.2021, 09:00 Переглядів: 2 363

 

Грудень. Саме зараз ми починаємо чекати на найвеселіші свята та рахувати дні до Нового року. І саме зараз хочеться, аби трапились дива, а Святий Миколай здійснив найзаповітніші мрії. Що ж – готуємось до зустрічі «чаклунством» та прикрашаємо дім.

Головна «хазяйка» новорічних свят – ялинка! Як же без неї? Куди Миколаю чи Санті складати подарунки? В «Принципі» - найбільший вибір зелених красунь. Великих – до 2,5 метрів, скромних – 1 – 1,5 метри і мініатюрних. Темно-зелені, пухнасті, блакитні, засніжені. Класичні та стильні, для будь-якого інтер’єру. Вхідні чи міжкімнатні двері можна прикрасити новорічними віночками, ялинковими гірляндами або арками. А в улюблену вазу на пару тижнів можна поставити кілька штучних ялинкових гілочок.

 

До речі, ялинку можна прикрашати не лише звичними кульками – банти, стрічки, пташки, мішура, м’які іграшки, намиста – творіть!

Світло.

 

Це – найчарівніший елемент для створення святкової атмосфери та настрою. Гірлянди перетворять оселю на загадкову місцину, в якій точно знайдеться місце для чарівних ельфів. Світлодіодна штора, дюралайти, проектори. Подаруйте новорічний настрій і перехожим: на сайті «Принципу» - великий вибір вуличних гірлянд, вуличних декорів, є навить північний олень!

І не забудьте розвішати чобітки та мішечки для подарунків! Свята наближаються!

Новий рік – час запалювати найкращі свічки. Любите смачні запахи – будь ласка, обирайте аромати. Дітям сподобаються маленькі свічки-ялинки або свічки-гноми. На святковий стіл зручно поставити свічку в стакані або прикрасити його красивим підсвічником. Ну, і не забудьте про традиційні бенгальські вогники під бій курантів.

 

В «Принципі» можна сміливо вибрати і новорічні подарунки дорослим та малечі. А якщо збираєтесь на гучну вечірку, теж заскочте в «Принцип». Прихопіть смішний парик, маску Діда Мороза, побільше серпантину та хлопавок – створюйте настрій і в оселях, і в душі!

Все, що треба, аби прикрасити власну квартиру, дім чи офіс є в магазинах «Принцип». Приходьте за адресою:

Шевченко, 32

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх