Нове рішення для бізнесу: пристроїв менше, а користі більше — для чого потрібна Смарт каса і як її вибрати

13.12.2021, 12:30 Переглядів: 7 102

 

Щоб приймати платежі, бізнесу потрібні касовий апарат, термінал для транзакцій по картах, а також принтер для друку чеків. Всі ці апарати слід купувати, оплачувати щомісячне обслуговування, оформляти та налаштовувати...  Але можна позбавити себе від зайвого клопоту, вибравши Смарт касу, яка об'єднує в собі все необхідне для легального й зручного приймання платежів. Розбираємося, навіщо потрібно такий пристрій і як його налаштувати

Що таке Смарт каса?

Смарт каса — це компактний пристрій з встановленою програмною касою, за допомогою якого бізнес може приймати платежі. Він поєднує в собі функції повноцінного касового апарату з сенсорним дисплеєм, принтера для друку чеків і вбудованого банківського термінала для приймання оплат за картками всіх видів, а також за допомогою смарт-годин та інших пристроїв.

Попри те, що Смарт каса може працювати дозволяє працювати автономно,
без інтернету на прийняття готівкових оплат, для того, щоб вона працювала завжди й всюди по всім видам оплат, оновлення встановлювалися автоматично, необхідно підключення Смарт каси до мобільного інтернету . Також Смарт касу можна підключати до інтернету через Wi-Fi

Для прийняття оплат за банківськими картками необхідно укласти договір еквайрингу (можливості приймання оплат за картками) з банком. При цьому пристрій відразу оснащено фіскалізатором. Завдяки цьому термінал не тільки приймає платежі, а й відразу їх може фіскалізувати (за бажанням).

Якому бізнесу потрібна Смарт каса?

 

Вона стане у нагоді підприємцям і компаніям, які шукають для приймання платежів компактні і сучасні рішення. Наприклад, буде актуальна для організацій зі сфери торгівлі, в тому числі інтернет-торгівлі — якщо покупці роблять багато платежів. І особливо — службам доставки, адже кур'єрам важливо бути мобільними і возити з собою компактні пристрої.

Також пристрій буде корисний закладам громадського харчування, кав'ярням, пекарням (крім об'єктів, в яких передбачено обслуговування споживача за столиком і забезпечується видача рахунку).

Також для сфери послуг пристрій просто незамінний — компактний, простий і багатофункціональний.

Як вибрати Смарт касу?

Пристрої діляться на два типи — «2 в 1» і «3 в 1» (в Смарт каса для покупки доступні обидва варіанти):

  • 2 в 1: банківський термінал + можливість оновлення до касового апарату. Така каса підійде для ФОП та ТОВ, у якиим потрібено банківський термінал для приймання банківських карт проводити безготівкові платежі, а касовий апарат вже є ,або потрібен пізніше.
  • 3 в 1: касовий апарат + принтер для чеків + банківський термінал для приймання безготівкових платежів усіма видами карток і пристроїв. Даний POS-термінал надає більш широкий функціонал і дозволяє обійтися без додаткового обладнання.

Чому Смарт каса вигідніша, ніж касовий апарат?

1. Вона проста у використанні — розібратися з пристроєм можна за пару хвилин. Апарат компактний і мобільний — його легко носити з собою кур'єрам і продавцям.

2. Багатофункціональна — вона дозволяє не просто виконувати стандартні завдання з приймання платежів, але має багато додаткових можливостей. наприклад:

  • Додавання й вилучення користувачів (касирів) та контролювати їхню роботу
  • Перегляд і формування Х- і Z-звітів
  • Робота в офлайн-режимі з фіскалізацією чеків та зберіганням в особистому кабінеті.
  • Відправлення копії чека на e-mail та месенджери покупця.

Кожному користувачеві Смарт каси доступний особистий кабінет користувача, в якому зберігається інформація з усіх операцій, чеки, звіти, аналітика по кожній торговельній точці, обороту і т.п.

Також користувачам Смарт каси доступна інтеграція з продуктами 1С та іншими системами, а для користувачів каси доступна власна товаро облікова система.

3. Чи безпечна у використанні. Пристрій забезпечує зберігання даних в режимі офлайн — тобто інформація захищена від вірусів і кіберзагроз. А дані, що надходять в органи , передаються через мобільний інтернет в зашифрованому вигляді. Безпека програмної касової системи підтверджена атестатом відповідності в рамках атестації системи захисту інформації, в об'єкт оцінки якої увійшли (автоматизована інформаційна система програмної касової системи) і ПК (програмної каси).

4. Можна купити в розстрочку. Смарт касу можна придбати на офіційному сайті www.smartkasa.ua .

Отже, купити Смарт касу вигідніше, ніж всі необхідні пристрої окремо. Комплект з фіскального принтера, найпростішого кнопкового касового апарату і POS-терміналу обійдеться орієнтовно в

20 000 грн. й забезпечить лише можливість приймати платежі та друкувати чеки, без будь-яких додаткових функцій.), Обов'язково укласти договір з (центром технічного обслуговування касових апаратів) з щомісячною оплатою. Крім того, щомісячні платежі за інформаційне обслуговування .

Вартість Смарт каси значно нижче 13 800 грн ,а також доступна розстрочка.

Що потрібно знати перед підключенням Смарт каси?

  • Придбати Смарт касу . Не потрібно звертатися з документами в кілька інстанцій і платити не зрозумілі кошти . Все, що потрібно — з вернутися до дистриб’юторів або заповнити заявку насайті (заповнюються онлайн) smartkasa.ua і після оплати отримати готове рішення.
  • Смарт каса значно полегшує підготовку бухгалтерської звітності. Інформація про проведені операції автоматично відправляється в особистий кабінет власника смарт каси де легко можна переглянути звіти, транзакції та керувати бізнесом. В особистому кабінеті користувача Смарт каси зберігається вся документація: чеки, звіти, аналітика і дані по обороту по кожній торговельній точці та багато іншого.
  • Для регулярних відправлень даних і завантаження оновлень пристрою потрібен мобільний інтернет або Wi-Fi .
  • Без мобільного інтернету Смарт каса також може працювати. Але важливо врахувати, що в офлайн-режимі можна провести тільки операції з готівкою. Для оплат картами (як і на будь-якому банківському терміналі) необхідний доступ до інтернету.
  • Відправлення всіх даних за офлайн-період відбувається при першому підключенні до Мережі — тоді вся інформація по операціях буде передана в центр обробки даних.
  • Можна самому вибрати банк. Еквайринг можна підключити через банк партнер після придбання Смарт каси. У такому випадку потрібно самостійно звернутися до обраного банку партнера . Для укладення договору еквайрингу для Смарт каси зовсім не обов'язково мати рахунок в банку-еквайєрі, гроші будуть надходити на ваш поточний розрахунковий рахунок.
  • Смарт каса не вимагає регулярного технічного обслуговування. Не потрібно укладати договір з сервісними центрами на щомісячне технічне обслуговування. Смарт каса, включаючи , додаток програмної каси і банківське забезпечення, налаштовується один раз до початку роботи. Далі всі оновлення відбуваються автоматично при підключенні до інтернету. Консультація по використанню Смарт каси в здійснюється онлайн. Звертатися до сервісного центру потрібно тільки разово в разі фізичного пошкодження пристрою.
  • Вести облік операцій по Смарт касі не потрібно. Не потрібно зберігати чеки і вести касову книгу. Всі документи та звіти зберігаються в особистому кабінеті користувача Смарт каси, вхід в який доступний власнику смарт каси з будь-якого пристрою і браузера.
  • Будь-яку  товарооблікову систему можна інтегрувати зі Смарт касою. Для користувачів Смарт каси розроблена власна базова товарооблікова система, яка доступна кожному користувачеві в особистому кабінеті.
  • Можна завантажувати товари та послуги, розбивати їх по секціях, встановлювати їх кількість, вартість, ставку ПДВ і т.п. Вартість користування товаро обліковою системою вже включена в вартість Смарт каси — це значить, що платити додатково за неї не потрібно.
  • Смарт каса інтегрується з 1С та іншими системами. Більш того, для деяких інтеграцій є сервісна компанія яка може розробити модуль (https://digitalposservice.com.ua/) , який можна придбати та інтегрувати самостійно або за допомогою фахівців.

Де можна купити Смарт касу?

Смарт касу можна купити лише в офіційних представників по всій Україні smartkasa.ua


Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх