У Карлівці чоловік морив голодом собаку на прив'язі

13.12.2021, 12:33 Переглядів: 2 044

 

Волонтери повідомили в поліцію

4 грудня до поліції Карлівки надійшло звернення від голови організації «Карлівка Допомога Безпритульним Тваринам» про жорстоке поводження з твариною. Представник організації повідомив, що 53-річний житель одного із сіл Карлівської громади морить собаку голодом. Також волонтери зазначили, що господар тримає собаку без нашийника на ланцюгу, що травмувало шию тварини. Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Поліцейські, які прибули на місце події, обстежили умови тримання собаки та з’ясували, що тварина дійсно потребує відповідного догляду та лікування.

- Під час спілкування з поліцейськими господар погодився добровільно віддати собаку до притулку для надання їй допомоги. На даний час тварині надається необхідне лікування, - повідомив Петро Кондратенко, начальник відділу поліції №3.

За даним фактом відносно чоловіка складено адміністративний протокол за ч.1 ст.89 (Жорстоке поводження з тваринами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Волонтери висловлюють вдячність: працівникам слідчо-оперативної групи поліції Євгенії Ростовській, Артему Артюху, дільничному офіцеру поліції Курінному Андрію та заступнику начальника відділу поліції №3 (м. Карлівка) Полтавського райуправління, Роману Лисогору.

- Все було оперативно, професійно та результативно. Ми завжди отримуємо розуміння та допомогу працівників поліції в забезпеченні дотримання законодавства і недопущення знущання з тварин. Дякуємо вам, - йдеться у повідомленні.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх