З Днем машинобудівника та Днем міста!

24.09.2021, 12:00 Переглядів: 2 050

 

Шановні кременчужани, щиро вітаю вас із прийдешніми святами: Днем міста та Днем машинобудівника!

Машинобудування — візитна картка Кременчука, адже основою промислового потенціалу міста є підприємства, діяльність яких направлена на виробництво різноманітної техніки. Для кременчужан  День машинобудівника давно переріс рамки професійного свята, ставши родинним, адже у кожній сім'ї є працівники цієї галузі. 

Одним із провідних підприємств нашого краю є Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС, який не зважаючи на сьогоднішні непрості умови, продовжує нарощувати обсяги виробництва, оновлювати технологічну базу, розширювати асортимент та підвищувати якість продукції, тим самим зміцнюючи соціально-економічний та технічний потенціал Полтавського краю та України в цілому. 

Високої планки нам вдалося досягти завдяки праці конструкторів, технологів, зварювальників, слюсарів та інших висококваліфікованих фахівців. Саме це дозволяє компанії займати перші позиції на ринку України серед виробників комунальної, будівельної та іншої автомобільної техніки. 

Щиро вдячний усім вам, інженерам, робітникам та управлінцям, за надійну й злагоджену співпрацю, за професіоналізм та відданість обраній справі. Переконаний, що попереду на нас чекає багато спільних перспективних проектів розвитку машинобудівної галузі України.

Від щирого серця дозвольте мені  побажати  кожному з вас успіхів та міцного здоров’я, щастя й добробуту вашим родинам, а усім українським машинобудівним підприємствам — процвітання! 

З повагою,

Депутат Полтавської обласної ради, директор Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС  

Микола Корецький

 

Автор: на правах реклами
Теги: АЛЬФАТЕКС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх