ТОВ «Кременчукгаз-постачання» офіційно заявляє

12.03.2021, 15:00 Переглядів: 2 652

ТОВ «Кременчукгаз-постачання»
Прес-реліз

ТОВ «Кременчукгаз-постачання» офіційно заявляє про наміри оскаржити в судовому порядку рішення НКРЕКП від 10 березня 2021 року щодо накладення штрафних санкцій на компанію.


Вважаємо рішення Нацкомісії упередженим, оскільки під час розгляду справи державний регулятор прийняв до уваги лише принципову позицію «Нафтогазу», з ініціативи якого й відбулася позапланова перевірка ТОВ «Кременчукгаз - постачання». Ні факти, ні аргументи нашого підприємства не було враховано.


Відповідально заявляємо, що дії «Нафтогазу» від початку введення змін у функціонуванні ринку природного газу для побутових споживачів із серпня 2020 року носять антиконкурентний характер. Керівництво «Нафтогазу» проводить агресивну політику, своїми маніпулятивними діями захоплюючи ринок постачання газу в Україні, вводячи в оману та паніку побутових споживачів природного газу.


Прикладом такого непомітного для населення рейдерства стали вже кілька газопостачальних компаній в різних регіонах України, які роками обслуговували сотні тисяч споживачів.



12 березня 2021 р.
м.Кременчук

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх