Яскрава прем’єра зими від Hyundai: нові моделі вже у Кременчуці!

8.01.2021, 17:00 Переглядів: 3 156

ТОВ «Автопланета Кременчук», офійний дилер ??????? у Кременчуці, представляє довгоочікувані новинки південнокорейського автопрому.

 

Абсолютно нова ??????? ??????? - ще більша та технологічніша. Модель сьомого покоління стала довшою на ?? мм і ширшою на ?? мм, а колісна база автомобіля виросла на ?? мм і становить ???? мм;  набула більш обтічної форми з похилою лінією даху, що гармонічно поєднується з укороченою кришкою багажнику.


Автомобіль вражає своїм ультрасучасним дизайном екстер'єру, що виконано в стилістиці «Параметрична динаміка» (??????????????????). З-поміж інших седанів абсолютно нова ??????? вирізняється своїми параметричними формами, об’ємними текстурами та гострими лініями на кузові, що відображають нову ідентичність дизайну автомобілів ???????.


Модель представлена у чотирьох комплектаціях:  ??????, ???????, ?????, ???????, і поставляється з двома бензиновими двигунами: ?,? / ???к.с. та ?,? / ???к.с. Всі версії доступні з ?-ступеневою механічною або автоматичною трансмісіями.


 

??????? ?????- міський позашляховик із зухвалим характером, яскравою індивідуальністю і стилем!


Новий компактний кросовер ????? (довжина ???? мм, ширина ???? мм, висота ???? мм, а колісна база-???? мм) створений на базі субкомпактного хетчбека ??? і відноситься до класу функціональних і недорогих ??? для міських умов використання та періодичної їзди пересіченою місцевістю.


Оригінальні особливості роблять новий ????? неймовірним розумним автомобілем, що цілком відповідає динамічному ритму міського життя. Зухвала каскадна решітка радіатора надає автомобілю традиційний вигляд позашляховика. Впізнаванні елементи дизайну кросовера розставляють акценти, що майстерно балансують між стилем і спортом.


Модель представлена у трьох  комплектаціях: ???????, ??????? и ???????? та поставляється з бензиновим двигуном ?,???? (???л.с.) з ?-ступеневою механічною або автоматичною трансмісіями.

 

 

Повністю оновлений Hyundai SantaFe - флагманський позашляховик ??????? у Європі. Найсімейніший з усіх сімейних автомобілів, з сильним характером, стильним і сміливим дизайном, вражаючим набором новітніх технологій і передових функцій безпеки. Ще більше простору, комфорту і зручності для всієї родини!


Новий SantaFe поставляєтьсяу трьох комплектаціях: ???????, ???????? та ???. із дизельним і бензиновим двигунами, об’ємом ?,?/?,? літрів та потужністю ???/??? кінських сил відповідно. Дизельний двигун комплектується новою ?-ступеневою трансмісією з системою мокрого подвійного зчеплення, що вирізняється більшою ефективністю та плавністю перемиканням передач. Модель доступна як із переднім, так і повним приводом.


Крім того, новий SantaFe став першим автомобілем Hyundai, що базується на новій платформі ????. Нова платформа оптимізує ходові характеристики, дозволяє значно поліпшити продуктивність та керованість автомобіля, а також підвищити комфорт і безпеку пасажирів.  Кузов нового SantaFe ще краще поглинає енергію удару в разі зіткнення, одночасно мінімізуючи деформацію салону.


На всі моделі Hyundai розповсюджується гарантія на вибір: ? років чи ?????? км пробігу, або ? роки без обмеження пробігу.

Із більш детальною інформацією про нові автомобілі можна ознайомитися на сайті офіційного дилера автомобілів Hyundai у Кременчуці – ТОВ «Автопланета Кременчук», або завітавши до автосалону Hyundai за адресою:

м. Кременчук, вул. Велика Набережна, 65 (навпроти авторинку)


Тел.: (???) ???????, (???) ???-??-??


Ласкаво просимо!

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх