Олександр Хмілевський: «Ми не маємо права втрачати довіру один до одного»

17.10.2020, 09:30 Переглядів: 1 354

 

Сьогодні міська влада любить хизуватися своїми «показовими виступами» та красиво розповідати про наведення ладу у місті, прикриваючи капітальні проблеми вчинками, розрахованими на недалекоглядного споживача.

Ми можемо безкінечно говорити про мільйонні бюджети та витрати на благоустрій міста. Можемо витрачати мільйони на висвітлення популістської діяльності місцевих керманичів і залишати за кадром реальні проблеми з якими стикаються городяни.


Особливої уваги, на думку лідера ГО «Аура-Захід» та кандидата від партії «Довіра» Олександра Хмілевського, у Кременчуці реально потребують соціально незахищені верстви населення, які так і залишаються незахищеними.


Громадська організація «Нове серце» працює у Кременчуці з 2010 року та проводить у місті багато важливих різноманітних соціальних проектів та заходів. За роки існування організації кременчужани, які опинилися у скрутних обставинах, отримали гуманітарної допомоги на майже півмільйона гривень.


Також на території ЗОШ №29 було встановлено дитячий майданчик та спортивний комплекс Workout для школярів.


На жаль, міська влада до цього долучилася дуже побіжно.


«Я глибоко переконаний, що у місті конче необхідно створити єдиний офіс соціальної підтримки для городян, які цього потребують, створити на базі цього офісу єдину соціальну поличку, яка реально працюватиме. Представники малого та середнього бізнесу мають співпрацювати з людьми, що опинилися у складній життєвій ситуації», - говорить Олександр Хмілевський, який вже не перший рік працює, допомагаючи пенсіонерам, людям з інвалідністю та всім, хто потребує підтримки.


«Ми маємо залучати мешканців Кременчука до участі у допомозі людям, які опинилися у складних обставинах. Обмін можливостями та ресурсами – це те, чого не вистачає містянам, а влада вочевидь не звертає на це достатньо уваги», - говорить Олександр Хмілевський.

Волонтер має план вирішення одного з найпроблемніших питань забезпечення життєдіяльності міста і саме тому балотуватиметься на вибори від партії «Довіра»


«Люди в будь-якій ситуації мають залишатися людьми. Ми не маємо права втрачати довіру один до одного. Нова політична партія та її лідери вже сьогодні працюють. Я довіряю лідерам «Довіри», їх реальним вчинкам та працюватиму в команді людей, яким довірятимуть городяни, аби зробити Кременчук кращим», - говорить Олександр Хмілевський.

Автор: Політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх