Радикальна партія змусила Малецького знизити ціни на тепло у Кременчуці

13.10.2020, 17:00 Переглядів: 1 971

 

5 вересня 2020 року Радикальна партія зареєструвала рішення Кременчуцької міської ради, яке б знизило ціни на теплопостачання для мешканців Кременчука і застосувало нові адекватні тарифи.

Після того, як Радикальна партія зареєструвала рішення Кременчуцької міської ради, яке б знизило ціни на тепло і застосувало нові, адекватні тарифи – Малецький підготував аналогічне рішення Кременчуцького виконкому.


Нові тарифи КП «Теплоенерго» були затверджені рішенням виконкому № 1141 від 14 серпня 2020 року, а тарифи ТОВ «Кременчуцька ТЕЦ» – рішенням виконкому № 1301 від 8 вересня 2020 року.


Знижені тарифи застосують для всього міста, бо в обидва рішення виконкому внесли такий пункт: «Застосовувати тарифи на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води та здійснювати нарахування плати за абонентське обслуговування у відповідності до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» без укладання нових договорів про надання комунальних послуг".
Під час засідання президії голів фракцій та депутатських комісій Малецький анонсував це рішення виконкому. При цьому зазначив, що тарифи знижуються в середньому на 30%. Насправді ж, 30-відсоткову знижку отримають абоненти КремТЕЦ не на тепло, а на гарячу воду. Для абонентів КП «Теплоенерго» знижка на тепло складає 8,9%.


Мер також повідомив, що нові тарифи будуть застосовуватися разом з абонплатою, яку затверджують безпосередньо надавачі послуг, а не виконком. До ОСББ, в яких колективний договір на послуги, абонплата не застосовується.


Рішення про застосування знижки тарифів на тепло ухвалили, як дуже важливе для населення. Здається, важливість напрямку пов’язана з місцевими виборами! Мешканці, яких обслуговує «Теплоенерго», не переплатили б за гарячу воду із серпня, а споживачі КремТЕЦ — із вересня. Увесь минулий опалювальний сезон влада Кременчука намагалася змусити мешканців міста укласти колективні договори для зниження тарифу на теплопостачання.


Для цього і потрібна опозиція – примушувати владу до правильних дій!

Автор: політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх