Результати опитування: у шостому окрузі Полтавщини «ДОВІРА» лідирує на виборах до облради зі значним відривом

8.10.2020, 16:30 Переглядів: 1 510

 

Такі дані показало опитування, проведене в області з 28 вересня по 2 жовтня

Напередодні місцевих виборів, що відбудуться в Україні 25 жовтня, партія «ДОВІРА» піднялася на перше місце в рейтингу підтримки жителів 6-го виборчого округу з виборів депутатів Полтавської обласної ради, обігнавши до останнього часу найбільш рейтингову політичну силу – «Слугу Народу».


У шостому виборчому окрузі, що відповідає межам новоствореного Лубенського району, а це Гребінківська, Лубенська, Новооржицька, Оржицька, Пирятинська, Хорольська, Чорнухинська територіальні громади, за партію «ДОВІРА» готові віддати свої голоси 24,2% виборців! За найближчого її конкурента, «Слугу народу», – 15,2%.


Настільки потужна підтримка «ДОВІРИ» пояснюється тим, що до партії приєдналося дуже багато сильних кандидатів. Їхні рейтинги у себе в громадах подекуди сягають 50-60%.


Серед найбільш популярних кандидатів, які долучилися до «ДОВІРИ» в шостому виборчому округу, що на Лубенщині, можна відзначити депутатів Полтавської обласної ради Івана Близнюка, Валентина Несена, Василя Стасовського та Олександра Сиченка, Хорольського міського голову Сергія Волошина, Лубенського міського голову Олександра Грицаєнка, Пирятинського міського голову Олексія Рябоконя, голову Чорнухинської селищної ради Олександра Василенка, голову Гребінківської районної ради Валерія Зінченка, депутата Лубенської міської ради Романа Сендзюка, кандидата на посаду голови Оржицької громади Мирослава Боговика та багатьох інших.


На сьогодні підтримка ОПЗЖ в 6-му окрузі – 9,8%. У ВО «Батьківщина» на сьогодні по округу – усього 6,8%. «ЄС», відповідно до опитування, не проходить до облради.


Інші партії, які перераховані у слайді-рейтингу, зовсім не мають шансів потрапити до Полтавської обласної ради.


Опитування проводило ТОВ «SMARTPOLL» за власною ініціативою з 28 вересня по 2 жовтня методом особистого формалізованого інтерв’ю (face-to-face) серед жителів Полтавщини віком від 18 років відповідно до репрезентативної квотної вибірки (вік, стать та місце проживання).


У рамках дослідження опитано 2000 респондентів. Дані округлені до десятих.


Питання, на яке давали відповідь респонденти: «Якщо б вибори в Полтавську обласну раду відбулись цього тижня, за яку партію ви віддали б свій голос?».


ТОВ «SMARTPOLL»

Автор: Політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх