ФБ-сторінка партії «Довіра» обігнала «Слугу народу – Полтавщина» за кількістю підписників

9.09.2020, 17:00 Переглядів: 1 556

Фейсбук-сторінка партії «Довіра» - Довіра Полтавщини – має найбільшу кількість підписників серед користувачів соціальної мережі на території Полтавської області, станом на 8 вересня це 12450 прихильників.




 

Про це пише ФБ-користувач Євген Бондаренко, який підрахував кількість підписників сторінок всіх провідних політичних сил Полтавського регіону.


 

«Насуваються місцеві вибори, тому активно моніторю цю тему і дивлюсь на розклади по Полтавщині. Стало цікаво, хто з партій і як працює в соцмережах. Хто розвиває сторінку, а хто ні; в кого найбільше лайків, а в кого найменше; який контент дають і т.д.», - пише він.


Відповідно до статистики офіційних сторінок партій, на другому місці після «Довіри» йде «Слуга Народу — Полтавщина», яка станом на 8 вересня мала 12300 прихильників і довгий час була лідером, але поступилася першим місцем.


На третьому місці – ВО "Свобода" Полтава, яка має 5400 прихильників, на четвертому - НАШ КРАЙ Полтавщина, в якої 4000 підписників. На п’ятому місці - РУХ НОВИХ СИЛ Полтавщина із 2200 підписниками, на шостому місці – «Рідне Місто» і 2100 прихильників, на сьомому – «Голос. Полтавська область», яка має 1800 підписників. На восьмому місці – Полтавщина ЗА Майбутнє і 1200 прихильників.


Євген Бондаренко

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх