Як організувати комфортне життя улюбленому коту або собаці

25.08.2020, 15:00 Переглядів: 1 857

 

Як відплатити домашньому вихованцеві за любов та позитивні емоції? От якби дізнатися, які в нього є бажання та мрії… Український бренд Harley and Cho готовий допомогти, адже він достеменно знає, що потрібно коту чи собаці.

Ідеї та пропозиції


ТМ Harley and Cho — майстерня, яка розробляє зручні, якісні та стильні аксесуари для домашніх тварин. В асортименті брендового магазину турботливі господарі знайдуть своїм вихованцям:


-аксесуари для відпочинку та подорожей;
-зручні лежаки різних конструкцій;
-практичні миски на підставці;
-цікаві іграшки.


Засновники та працівники майстерні ретельно вивчають життя та характер домашніх тварин. Вони розуміють потреби чотирилапих друзів, шукають нові форми турботи про їхній комфорт та здоров’я. Хочете захопити улюбленця грою, допомогти правильно харчуватися, розслаблятися у здоровому сні? Зверніться до Харлі Чо за свіжим рішенням!


Здорово та смачно


Вихованець розхлюпує воду чи розсипає корм з миски? Йому важко нахилятися до посуду, незручно їсти? Придбайте стильну практичну миску на стільниці-підставці!


 

Довговічні та ошатні миски виробляються зі сталі. Посуд випускається «утопленим» у красиву немарку стільницю (іноді з опцією регулювання висоти). Стільниця з деревини або штучного каменю потрібна, щоб вихованець:


-їв акуратно, залишаючи підлогу чистою;
-не пересував миску по кімнаті;
-не був вимушений нахилятися занадто низько.


Миски на підставці зберігають здоров'я суглобів літніх тварин, а також допомагають вихованцям їсти, не нахапавшись повітря у шлунок. Вони бувають одинарними, подвійними (для корму та води) і потрійними (зручні для власників двох тварин). Можна вибрати місткість миски, матеріал підставки та можливість регулювати висоту.


Затишно та зручно


Собаці чи кішці так само, я і господарю, потрібне місце для відпочинку та усамітнення. Харлі Чо дає змогу вибрати будь-який з 7 різновидів зручних лежаків для всіх порід та розмірів тварин. Це універсальні м'які лежаки або лежанки з просторими капюшонами у розмірах XS-XXL. Популярні також матраци в дерев'яному корпусі, моделі зі знімним верхом, будиночки з деревини.


 

Товариські вихованці віддають перевагу відкритим м’яким місцям, інтроверти або «голі» тварини ховаються під дах чи теплий капюшон.


М’які частини шиються з меблевих тканин — флоку, рогожки, мікровельвету — й набиваються ППУ або холлофайбером. Дерев’яні частини обробляються фарбами та лаками на воді. Великий вибір модних забарвлень дозволяє підібрати лежанку чи будиночок до інтер’єру кімнати.


Мобільно та практично


Любите подорожувати? Візьміть улюбленця з собою! В будь-якій поїздці вам та вихованцеві стануть у пригоді пледи, килимки та водонепроникні матраци. Поклавши таку підстилку на підлогу або землю, ви позбавите тварину дискомфорту та ризику захворіти. Зручне автокрісло захистить собаку в разі неприємних ситуацій на дорозі.


Для вагітних або літніх тварин розроблені спеціальні м’які сходи в меблевому чохлі. Піднявшись ними, вона зможе розташуватися на дивані чи ліжку й поринути у спілкування з господарем. Радійте життю разом з вихованцем та Харлі Чо!

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх