Кременчуцький завод розширив лінійку комунальної техніки

19.08.2020, 10:00 Переглядів: 4 425

 

Кременчуцький Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» невпинно працює над розширенням модельного ряду техніки власного виробництва.

За технічним завданням замовника виготовлено автоцистерну для доставки води АТ АЦ-0402 на шасі DAYUN CGC1120.

Новинку поставлено на адресу Краматорського водоканалу.


 


Для безперешкодного проїзду і маневруванню в міських умовах автоцистерну встановили на одне з найпопулярніших шасі DAYUN CGC1120 колісної формули 4х2.

З метою зменшення витрат пального та зниження забруднення навколишнього середовища автомобіль комплектований двигуном Weichai, потужністю 150 кінських сил та відповідає екологічному стандарту ЄВРО-5.


 


Цистерна двосекційна для перевезення питної води об’ємом 5 куб.м. Внутрішня частина цистерни виготовлена з харчової нержавіючої сталі марки AISI 304.

Термоізоляція цистерни забезпечує недопускання зміни температури рідини більше ніж на 2°С протягом 10 годин при різниці температур рідини та навколишнього середовища 30°С ± 2°С.

Цистерна обладнана площадками для обслуговування горловин.


 

Кременчуцький Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС», розширюючи модельний ряд власного виробництва, гарантує  відповідність  особливим вимогам до надійності, економічності і високої продуктивності.


 

Власне виробництво комунальної техніки під торговою маркою «АТ» включає в себе: автоцистерни, сміттєвози з бічним, заднім і ручним завантаженнями, вакуумні, мулососні, каналопромивні, дорожні комбіновані машини на базі різних шасі і самоскидів.


Більше про власне виробництво Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» на корпоративному сайті: alfateks.com.ua

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх