Вітаємо «Кременчукм'ясо» з Днем Народження!

14.07.2021, 11:30 Переглядів: 3 589

  

Сьогодні ПрАТ «Кременчукм’ясо» святкує свій День Народження, з яким ми щиро його вітаємо!

Історія «Кременчукм’ясо» починається ще у 1913 році, з беконної фабрики, заснованої братами Фрідріхом та Робертом Зейпами. Тоді розголос про відмінну якість та смак м'ясної продукції з Кременчука поширився далеко за межі України і, завдяки різним керівникам, не вщухав протягом багатьох років... Але для сучасників м'ясокомбінат злетів 1998 року, завдяки оновленій управлінській команді, під керівництвом Олега Бабаєва, коли було створено Відкрите акціонерне товариство «Кременчукм’ясо».


  

З тих пір вже 23 роки «Кременчукм’ясо» утримує лідируючі позиції на вітчизняному ринку, не в останню чергу, завдяки сучасному керівнику - Ірині Дроздовій. За довгі роки існування випуск підприємством продукції високої якості стало корпоративним стандартом та створило позитивний імідж продукту серед найвибагливіших споживачів.

Сучасне підприємство під ТМ «Фарро» випускає більше 170 найменувань ковбасних виробів і м'ясних делікатесів. Понад 60% — це ГОСТівська продукція, інше — авторські рецептури технологів.

Тож вітаємо зі святом і бажаємо, щоб різноманіття продукції збільшувалось, як і географія її продажу, працівникам - наснаги, а підприємству - процвітання!
Автор: ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх