Установка горизонтального буріння від Кременчуцького заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» відвантажена до Черкас

15.06.2020, 15:00 Переглядів: 2 335

 

Будівельно-монтажна компанія отримала у своє розпорядження найсучаснішу у своєму класі установку для горизонтального буріння XCMG XZ200 від компанії «АЛЬФАТЕКС».

Кременчуцький завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» виконав замовлення, відвантаживши на адресу Черкаської приватної компанії надійну, потужну та максимально компактну установку XZ200.


 
Установка горизонтально направленого буріння XZ200 вид будівельної техніки, призначеної для розведення різних підземних комунікацій безтраншейним способом. Техніка ГНБ, виробництва корпорації XCMG, найпопулярніша у замовників, бо поєднує у собі надможливості, працюючи у складних геологічних умовах, високий рівень комфорту та простоту управління.
XZ200 оснащується пультом управління, який здатен обертатися. Це збільшує огляд для оператора і відповідно знижує його стомлюваність, роблячи управління установкою більш легким і зручним. А завдяки продуманому дизайну сервісне обслуговування моделі XZ200 виконується легко і швидко.


 
Перевагою XZ200 серед інших установок для горизонтального буріння є й комплектування двигуном CUMMINS потужністю 152 к.с., що дозволяє їй працювати в складних геологічних умовах.
ГНБ широко використовується для прокладки трубопроводів, газопроводів, електромереж під автомагістралями, залізницями, будівлями та іншими перешкодами. Отже, сферою застосування ГНБ XZ200 є виконання землерийних робіт, у тих умовах, які представляють неабиякі труднощі для іншої техніки цього класу.


 
Якщо ви вирішили купити установку ГНБ, яка мала б максимально компактну конструкцію і водночас володіла достатньою потужністю для проходження крізь складні геологічні структури, то XZ200 ваш найкращий вибір.


 
Більше про переваги техніки XZ200 від компанії «АЛЬФАТЕКС» на нашому сайті

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх