Альфатекс презентує вахтовий автомобіль на шасі МАЗ-6317Х5

13.05.2020, 17:00 Переглядів: 2 258

 

Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» за завданням замовника виготовив вахтовий автомобіль на повнопривідному шасі МАЗ-6317Х5.

Вахтовий автомобіль призначений для перевезення вахтових бригад з 27 осіб і необхідного устаткування по дорогах загального призначення і бездоріжжю.


Спеціалізований кузов-фургон суцільнометалевий, ізотермічного типу. Сидіння обшиті зносостійким матеріалом і обладнані триточковими ременями безпеки. Пасажирські двері обладнані вікном, поручнями, сходами автобусного типу, покритими рифленим алюмінієм і ліхтарем для їх освітлення.


Вентиляція кузова-фургона здійснюється через розсувні вікна і два аварійно-вентиляційних люка. Система опалення від автономного повітряного опалювача «Планар-8Д» 8 кВт, а також від системи охолодження двигуна з двома радіаторами обігріву 12 кВт. Освітлення — LED світильники. Фургон укомплектований аптечкою і вогнегасником.


 


Повнопривідне шасі МАЗ-6317Х5 (6х6), з трьома ведучими мостами, з двоскатною ошиновкою. Кабіна двомісна з двома спальними місцями й панорамним лобовим склом, обладнана переговорним пристроєм з фургоном і сигналізатором «відкриті двері».


 


Якщо ваша виробнича діяльність пов'язана з централізованим перевезенням досить численних робочих бригад на будь-які відстані по бездоріжжю, Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» може запропонувати готові рішення на вигідних умовах. Шасі підвищеної прохідності та якісно облаштовані системи експлуатації цього транспортного засобу суттєво полегшать виконання виробничих завдань для підприємства.

Нагадаємо, Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» спеціалізується на виробництві й реалізації комунальної, дорожньої та будівельної спецтехніки на базі вітчизняних і закордонних шасі. Асортимент продукції налічує понад 700 моделей для різних галузей промисловості.


Більше новин АЛЬФАТЕКС:

Сайт

Фейсбук

Інстаграм

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх