Скільки повинні коштувати кухонні меблі?

31.01.2020, 09:00 Переглядів: 5 363

 

На відміну від продуктів харчування або побутової хімії, які ми купуємо щодня, кухонні меблі ми купуємо рідко. Коли виникає така необхідність, ми абсолютно не орієнтуємось в цінах, які нам пропонують різні виробники. Тому нам доводиться витрачати багато часу, щоб з цим розібратися і знайти пропозицію з прийнятною ціною і якістю. Адже кухня - покупка недешева.


Скільки може коштувати кухонний гарнітур, виготовлений на замовлення? І від чого залежить ціна таких меблів? Щоб відповісти на ці питання, давайте розберемося, з чого ж складається вартість кухні.


 

Інфографіка «З чого складається вартість кухні»


Вартість кухні на 52-59% залежить від ціни матеріалів, використовуваних для її виготовлення. Ціна меблів з натуральної деревини, ДСП, МДФ, шпони і пластика буде помітно відрізнятися. Вибрати матеріали і фурнітуру ви можете самостійно відповідно до свого бюджету. Про те, як краще це зробити, можна прочитати тут і тут.


Як видно з малюнка, вартість матеріалів - це не єдиний фактор, який впливає на ціну кухні. На 41-48% ціна кухні залежить від вартості роботи і суми постійних витрат виробника. До останніх відносять оренду робочих цехів, ремонт обладнання, оплату комунальних послуг і т. д. - в загальному витрати, які необхідні виробникам меблів для нормальної роботи виробництва. Від виробника до виробника ці витрати можуть істотно відрізнятися.


Підбір матеріалів та пошук виробника з більш низькими витратами дає можливість замовнику отримати найкращу ціну на виготовлення кухні.


Чому українці замовляють кухні на сайті Zamovshafu

 

 

Щоб самостійно знайти відповідний по дизайну кухонний гарнітур з оптимальною вартістю, доведеться витратити не один день. Більша частина цього часу піде на пошук виробників, спілкування і консультації з ними щодо дизайну, вартості матеріалів і роботи. Про труднощі і недоліки такого пошуку, краще почитати тут. Але є варіант і трохи краще.

 

Щоб заощадити час і гроші вам досить розмістити замовлення на сайті Zamovshafu. Тому що для кожного нового замовлення Zamovshafu проводить онлайн-аукціон серед виробників меблів. Усі учасники таких «торгів» прагнуть отримати нове замовлення. А отже - пропонують клієнту більш вигідну ціну, гарантійний період і терміни виготовлення.


За допомогою Zamovshafu українці економлять від 4 000 грн. до 15 000 грн. на одному замовленні!


До участі в онлайн-аукціоні допускаються тільки перевірені виробники. Це гарантує клієнту повну безпеку і точне виконання замовлення. При виборі виробника ви зможете ознайомитися з його роботами, рейтингом і відгуками. В результаті ви отримаєте вартість виготовлення вашої нової кухні від кращих виробників вашого міста і зможете вибрати з них найкраще!


Хочете отримати кухню мрії з мінімальними витратами? Додайте своє замовлення на сайті Zamovshafu або по телефону (067) 44-55-6-55.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх