Аллмедіка – клініка для всієї родини — розпочала прийом перших відвідувачів

17.12.2019, 11:00 Переглядів: 6 503

 

12.12.2019 року колектив АЛЛМЕДІКИ гостинно відкрив двері для мешканців Кременчука та гостей міста. Розташована АЛЛМЕДІКА в двоповерховому корпусі біля південної прохідної ПрАТ КРЕДМАШ за адресою м. Кременчук вул. Леонова, 1Д.

Напрочуд приємно було звітувати про початок роботи представникам ПрАТ КРЕДМАШ, що завітали на відкриття.


«Ми дбаємо про здоров’я працівників, у нас впроваджена культура корпоративного медичного страхування. Відтепер медичні послуги для Кредмашівців стануть доступніші», - привітав заступник гендиректора з персоналу, режиму і соціальних питань Віктор Шибко.


Зі свого боку АЛЛМЕДІВЦІ подякували за сприяння у створенні сучасної клініки голові наглядової ради – президенту ПрАТ КРЕДМАШ Данилейку Миколі Івановичу та запевнили у планах розширити мережу партнерства зі страховими компаніями.


В АЛЛМЕДИЦІ працюють досвідчені фахівці з діагностики, профілактики та лікування. Медичний персонал клініки особливо пишається новітніми технологіями, що впроваджені тут: новим діагностичним апаратом УЗД преміум класу виробництва США, високоякісним інфузійним насосом для постановки крапельниць, який забезпечує точне та безпечне, дозоване і контрольоване введення лікарських препаратів і розчинів пацієнтові, та ін.


 

Перерізали стрічку та дали старт до роботи представник ПрАТ КРЕДМАШ Віктор Шибко та власниця медичного закладу Анна Бабенко. Пані Анна, що саме чекає на дитину, перше своє УЗД-обстеження довірила лікарям клініки.


«Ми чекаємо на донечку, - сказала Анна Бабенко, - про це з чоловіком дізнались в АЛЛМЕДИЦІ. Вона буде однолітком нової клініки і зростатиме разом з нею, а лікарі дбатимуть про здоров’я моєї родини та родин кременчужан».


Дизайн- проект Анна створила самостійно, попередньо побувавши та вивчивши досвід передових клінік Європи. Створена Атмосфера сімейного затишку та комфорту покликана допомагати пацієнтам долати хвороби. На відвідувачів чекають зручні зони очікування, живі квіти, тематичні картини, та родзинка закладу – дитяча почекальня. Маленькі відвідувачі перед візитом до лікаря, щепленням чи процедурою - можуть малювати, читати книжки і навіть зайти у «космічну ракету», де змиють з рук мікробів (санвузол).


Велика увага приділена безпеці. Клініка отримала експертний висновок відповідності протипожежним нормам. Для автовласників є зручний паркувальний майданчик. У планах - створення вуличної дитячої зони відпочинку.



Керуюча клінікою - Наталія Богдановська подякувала гостям та запросила кременчужан і гостей міста відвідати АЛЛМЕДІКУ:


«Не забувайте дбати про власне здоров’я і здоров’я рідних, вчасно звертайтесь до лікаря, періодично проходьте обстеження. А до 31.12.2019р. у нас діє знижка 20% на перше відвідування. Телефонуйте, записуйтесь завітайте! «Ваше здоров’я – наш пріоритет».


Довідка:

АЛЛМЕДІКА - клініка для всієї родини: педіатрія, сімейні лікарі, кардіологія, неврологія, дерматовенерологія, гінекологія та інш., кабінет лікувального масажу, діагностика, УЗД, процедури, аналізи, денний стаціонар, кабінет щеплень.


м. Кременчук вул. Леонова, 1Д

Час роботи: Пн-Сб. з 08 00 – 20 00; Нд – 10 00 – 14 00.

Тел: 067 212 52 12; 050 335 60 55.

Ми у Фєйсбуці

Ліцензія МОЗ України від 24.10.19 наказ N2151

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх