Наркодилер лише за місяць заробив на іномарку

9.02.2010, 17:53 Переглядів: 1 615
Нещодавно кременчуцькі міліціонери затримали чотирьох торговців метамфетаміном («фен»), які цілий місяць «обслуговували» місто. Наркотик вироблявся в кустарних умовах у сусідній області..
Вилучена партія метамфетаміну і гроші. Цей 20-грамовий пакетик мали розділити на 67 доз і продати у роздріб за 20,1 тис грн. Організатор заплатив за нього виробникам 5 тис грн.

– Затримання відбувалося на вулиці Жадова, поруч із будинком, в якому проживав основний фігурант, – каже прес-офіцер міськуправління міліції Анна Волювач. –Затримали його в автомобілі відразу після продажу партії наркотику. При затриманні застосовували спецметод: із пістолета для стрільби гумовими кулями зробили кілька попереджувальних пострілів.

Відомо, що 28-річного організатора не так давно засудили «за наркотики» на три роки з відстрочкою вироку. Він же, як видно, не став гаяти часу. Молодик привозив метамфетамін у Кременчук, де перепродував трьом 24-28-річним спільникам. Ті вже безпосередньо збували наркотик кременчуцьким споживачам.

Як кажуть у міліції, свій автомобіль Honda Accord 2005 року випуску горе-бізнесмен придбав за гроші, отримані від продажу наркотиків. Для цього знадобився лише місяць «плідної роботи». І це при тому, що сам вживав наркотик, оскільки вже має від нього залежність.

Міліціонери, в свою чергу, мають докази по 18 фактах збуту метамфетаміну. Вони зробили ряд так званих «оперативних закупівель». Порушено кримінальну справу за статтею 307 кримінального кодексу України. Всі хлопці за свій бізнес можуть отримати до 8 років тюрми.



 
Автор: konstantinov
Теги: наркотики
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх