Стало відомо, що...

10.02.2010, 17:49 Переглядів: 1 703
…мер не задоволений прибиранням кременчуцьких вулиць..

На нараді 10 лютого він дав «наганяй» головним комунальникам: начальнику УЖКГ Олександру Любенку та профільному віце-меру Миколі Порицькому. Претензії міського голови: снігоприбиральна техніка їздить містом із піднятими ковшами. Тобто нераціонально використовує пальне.

– Навіть якщо кожен їде на свій маршрут, все одно по дорозі треба підчищати дороги, – цитує Миколу Глухова прес-служба виконкому.

…допомогу на дітей будуть платити без затримки, обіцяє віце-губернатор Надія Мякушко. У січні кременчуцькі матері-одиначки скаржилися на несвоєчасне отримання виплат. За словами віце-губернатора, в області також були затримки по пільгах та субсидіях. Однак пані Мякушко наголосила, що Бюджетним кодексом  передбачений кінцевий термін виплат: до 25 числа поточного місяця (і цей термін не був порушений). Якщо говорити про затримки, то у січні були тільки порушення звичних для людей графіків. Пані губернатор запевнила, що в лютому всі виплати відбуватимуться вчасно.

…заборговані лікарняні оплатять до середини літа. До цього часу назбираються гроші зі страхових внесків, з яких оплачуються лікарняні. Наразі ж на всіх хворих цих коштів не вистачило. Усе – через підвищену захворюваність на грип та ГРВІ, каже віце-губернатор Надія Мякушко.

… у Комсомольську хочуть зробити кризовий центр для допомоги сім’ям Полтавщини, повідомила віце-губернатор Надія Мякушко. Його планують відкрити у приміщенні притулку для дітей, який нині не повністю завантажений. Тобто йдеться про часткове перепрофілювання закладу. Перебувати у кризовому центрі зможуть і кременчуцькі сім‘ї, які опинилися у скрутній життєвій ситуації.

– У нас є такі критичні ситуації. Ось днями у селі Білики згоріла хата. Сім’я із чотирма дітьми залишилися на вулиці. І їх можна було б перевести в такий кризовий центр, – міркує пані Мякушко.

…до ювілею Івана Приходька у Крюкові впорядкують вулицю, що носить його ім‘я. Крюківський виконком планує оновлення фасадів будинків, ремонт пам‘ятника Матросам, висадження 100 дерев у сквері біля приміщення Крюківського райвиконкому. Іван Приходько – Почесний громадяни міста, Герой праці.



 
Теги: графік
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх