За 10 тисяч гривень жінка замовила вбивство дівчини

8.10.2009, 10:25 Переглядів: 1 831
Правоохоронці їй підсунули свого ’’кіллера’’.
Операція по знешкодженню замовниці вбивства зайняла у міліціонерів чотири дні.
Фото: Дмитрий Бабец

На щастя останньої про «замовлення» дізналися міліціонери і запропонували свого «кілера». Правоохоронці організували подорож жертви до родичів, під час якої вона «загубилася». В районі станції «Крюків-на-Дніпрі» замовниця передала «вбивці» винагороду – 10 тисяч гривень. Тут її і пов‘язали.

Роль кілера зіграв співробітник міліції 

Нещодавно до працівників лінійного відділу міліції на станції «Кременчук» надійшла оперативна інформація про те, що 38-річна мешканка одного з сіл Онуфріївського району хоче замовити вбивство. Її жертвою мала стати 15-річна односельчанка, з якою в неї були неприязні стосунки. Жінка шукала кілера.

– Потрібно було діяти дуже швидко, – розповів «Телеграфу» начальник лінійного відділу міліції на станції Кременчук Сергій Зюбаненко. – Доки зловмисниця не знайшла виконавця вбивства.

Працівники міліції встигли запропонувати жінці «послуги» одного зі своїх оперативників. Життя дівчинки сторгували за десять тисяч гривень. «Кілер» зажадав половину суми в якості задатку. Після цього вони обговорили всі умови.

– Звісно ж, ми повідомили батькам дівчини про загрозу, забезпечили родині цілодобову охорону, – розповідає пан Зюбаненко, – а потім зімітували виїзд дівчини до родичів.

За легендою вона їхала в Олександрію. Офіційно вона так і не дісталася цього міста – рідні написали заяву про зникнення й міліція оголосила дівчинку в розшук. Згодом «кілер» відзвітував замовниці про «виконану роботу» і вони домовилися зустрітися на залізничній станції «Крюків-на-Дніпрі» для передачі залишку грошей.

Під час передачі грошей жінку затримали люди в масках та зі зброєю. Її заарештували, вона знаходиться під вартою.

Буква закону 

Обвинувачення жінці пред‘являть за другою частиною статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, вчинене на замовлення. Якщо суд визнає жінку винною, то їй доведеться сісти за ґрати на 10-15 років або, взагалі, довічно.



 
Автор: konstantinov
Теги: вбивство
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх