Дійшла справа «до ручки»

25.10.2007, 17:10 Переглядів: 1 776
Минулого тижня у Кременчуці масово зникали дверні ручки. 21 жовтня зловмисників (17-річних хлопця та дівчину) впіймали з рюкзаками, набитими знятими ручками. Зібраний «урожай» вони здавали по ціні до п’яти гривень за штуку..

Юну пару затримали з рюкзаками, повними дверних ручок

Непоганий підробіток вибрали собі кременчуцькі «Боні та Клайд» – п’ять хвилин нехитрої роботи відкруткою і – п’ять гривень у кишені.

Минулого тижня, як повідомляв «ТелеграфЪ», кременчужани почали помічати зникнення на вхідних дверях ручок. Пропадали вони масово – за день невідомі зловмисники обчищали по цілому району. Дісталося мешканцям будинків на Київській, Гвардійській та на вулиці Миру. Для чого комусь знімати такий дріб’язок, було незрозуміло – чи то заради наживи, чи то заради втіхи…
Аж ось, по обіді 20 жовтня, мешканці одного з будинків на Московській натрапили на хлопця з дівчиною, які займалися… саме так! – зніманням ручок. Підлітки злякалися і побігли, залишивши на підлозі рюкзак, набитий краденим. Наступного дня міліціонери склали фоторобот підозрюваних. «Того ж дня працівники міліції за прикметами затримали на вулиці 17-річних юнака та дівчину з рюкзаками, забитими ручками, по 10 кілограмів кожен, – розповідає заступник начальника міської міліції Денис Захарченко. – Всього 52 ручки. При собі у них була відкрутка, якою вони орудували». Зібрані ручки вони здавали одному чоловікові, ім’я якого не називають, за ціною до п’яти гривень за штуку. Цим промислом хлопець із дівчиною займалися з вересня. Обидва підлітки з нормальних сімей, проблем із міліцією раніше не мали. Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи. Міліція прохає всіх мешканців, кого позбавили дверних ручок, звертатися за телефоном 5-14-51.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх