Захистив свою честь…

25.10.2007, 17:10 Переглядів: 2 066
На Молодіжному минулого тижня знайшли мертвим чоловіка. Виявилося, що він необачно «порисувався» перед компанією молодих людей..

За образливі слова кривдник поплатився життям

Молодим людям, що засідають на «вечорницях» і так особливого приводу для бійки не треба, а якщо перехожий сам лізе на рожон…

13 жовтня мешканці будинку на вулиці Карнаухова знайшли під під’їздом бездиханне тіло 34-річного чоловіка. «Швидка», що приїхала за викликом, констатувала смерть. Розтин показав, що смерть людини настала через крововилив під оболонку головного мозку після черепно-мозкової травми. Міліціонери дізналися, що чоловік минулого вечора приходив у цей будинок до своєї колишньої співмешканки. Коли він виходив з під’їзду, то «причіпився» до компанії молодиків, яка зібралася неподалік. Молоді люди довго не розмовляли – 21-річний хлопець, робітник однієї із кременчуцьких фабрик, підвівся та побив нерозважливого перехожого.
Правоохоронці затримали юнака. «За його словами, перехожий вів себе неадекватно і погрожував компанії, що з усіма розбереться, – кажуть у міліції. – А останні, особливо «перчені» фрази вивели хлопця із себе і він завдав кілька ударів кривднику». Порушено кримінальну справу, міліція продовжує слідчі дії.
Загиблого, за інформацією правоохоронців, неодноразово доставляли до міліції за адміністративні порушення. Він стояв на обліку в одному з диспансерів Кременчука.  



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх