Вітчим-нудист «засвітився»

25.10.2007, 17:10 Переглядів: 1 857
За оголення своїх чоловічих «принад» перед 12-річною дівчинкою чоловіку світить до трьох років за гратами. Дитина розповіла про «витівки» співмешканця своєї матері рідному батькові..

У поле зору кременчуцьких правоохоронців минулого тижня потрапив 39-річний чоловік – йому закидають розбещення 12-річної дочки його співмешканки. До міліції з цією заявою звернувся батько дитини – мала сама розповіла йому про поведінку так званого вітчима. Співробітники правоохоронних органів завітали до цієї родини в гості. Вони задокументували той факт, що чоловік оголює свої статеві органи у присутності дитини.
Разом із психологом міліціонери поспілкувалися з дівчинкою… «За її словами, співмешканець матері вже декілька місяців намагається приставати до неї, ходить голий по квартирі, – кажуть у міліції. – В основному він «старався», коли матері не було вдома, або вона виходила до іншої кімнати. Підозрюваний свої вчинки, звісно ж, заперечує».
Зараз дівчинка проживає разом з рідним батьком. За фактом розпусних дій було порушено кримінальну справу за статею 156. Санкція за нею складає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі до трьох років.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх