Похмелився до смерті

31.05.2007, 19:05 Переглядів: 1 473
50-річного чоловіка били знайомі, що не бажали ділитися з ним самогоном. На ранок перехожі знайшли на вул. Шевченка труп..

Як повідомляв «ТелеграфЪ», 21 травня біля будинку 34/2 на вул. Шевченка, було знайдено мертвим 50-річного чоловіка з численними гематомами на обличчі. Згідно з довідкою судмедексперта, завдані тілесні ушкодження спричинили зовнішній крововилив та забиту рану голови. Працівники карного розшуку почали відпрацьовувати всі найближчі самогонні «точки», оскільки, за словами начальника міського управління міліції Василя Овчаренка, без «зеленого змія» ця смерть не обійшлася.
В одного чоловіка з кола підозрюваних правоохоронці вилучили кросівку у плямах крові. За підозрою у скоєнні злочину міліціянтами були затримані 41-річний Сергій та 42-річний Олександр. Було встановлено, що тієї ночі Олександр прокинувся близько 3.00 з перепою і вирішив зателефонувати товаришеві Сергію з вул. Шевченка, щоб зустрітися-похмелитися. Той був не проти, і вони пішли до відомої самогонщиці, у якої були постійними клієнтами. Коли вони блаженно сьорбали самогонку біля під’їзду, підійшов їх знайомий Анатолій, якому вчорашній алкоголь теж не давав очей зімкнути. Побачивши ласий напій, «страждаючий» попрохав і собі випити, але отримав відмову. Слово за слово, образа за образою – і в кінці кінців Олександр поцілив Анатолію кулаком у голову. Від удару чоловік упав, і Сергій «доопрацював» його ногами. Після того вони знову сіли на лавочку допивати свій чесно відстояний самогон.
Порушено кримінальну справу. Ведуться подальші слідчі дії.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх