Син зарізав батька - чоловіки вирішували, хто з них має працювати

31.05.2007, 19:05 Переглядів: 1 950
На Трійцю представники однієї з релігійних конфесій міста, зайшовши на подвір’я до паралізованої жінки, побачили кров на землі, а в будинку – порізаного чоловіка. До приїзду «швидкої» він помер. Сина, який завдав рани «розочкою», в алкогольній комі було госпіталізовано до лікарні..
Правоохоронцям Олександр розповів, що порізавши батька, допоміг йому дістатися до ліжка, де й залишив стікати кров’ю

27 травня у приватному будинку на вул. Енергетиків, що на Молодіжному, випивали 52-річний Віктор із сином Олександром. Як повідомляють у прес-службі міського управління міліції, чоловіки ніде не працювали, а жили на пенсію паралізованої престарілої матері Віктора. Дійшовши до потрібної кондиції, батько став дорікати синові на те, що той ніде не працює. Як і завжди в таких випадках – почалася сварка, яка плавно переросла в бійку. Олександр схопив пляшку й розбив її об батькову голову. Скло полетіло у всі боки, а отриману «розочку» Олександр всадив у батьків бік.
Невдовзі по тому на сімейне подвір’я зайшли представники однієї з релігійних конфесій міста.  які часто провідували жінку-інваліда. Побачивши плями крові у дворі та в будинку й порізаного чоловіка, вони викликали карету «швидкої допомоги», але запізно – поранений помер від втрати крові до приїзду медиків. Але для них все одно знайшлася робота – сина-нападника було госпіталізовано до лікарні у стані алкогольної коми. На ранок 28 травня його стан нормалізувався. Порушено кримінальну справу.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх