Ірку – Колобок ВБНОН не дожене!

23.03.2007, 18:03 Переглядів: 2 256
Іра торгує наркотиками під вікнами міського наркодиспансеру.
Фото: Дмитрий Бабец

Колобок чим знаменитий?  Тим, що він і  від бабки втік, і  від діда втік.   Ну, а  Ірка-Колобок  на вулиці Ціолковського, де розташований міський наркодиспансер,   знаменита тим самим.  Від діда з бабкою вона давно втекла. Це що.  Неповнолітня  Ірка  вже рік, як втікає від  ВБНОНу (відділ по боротьбі з незаконним обігом наркотиків).  А, може, і ВБНОН за нею не дуже ганяється.
Справа в тім, що неповнолітня громадянка Ірина більше року торгує наркотиками прямо під вікнами кременчуцького міського наркологічного диспансеру.  Її  ім’я вже знають  не лише постійні клієнти, а й їхні лікарі.  Виходить такий собі ненав’язливий кременчуцький  сервіс – наркомани зі стажем лягають у диспансер, аби не сісти за грати – проходять, типу, добровільний лікувальний курс від наркотичної  залежності.  А поки вони начебто лікуються, Ірка їм тягає під вікна наркотики.  Пацієнтам залишається лише спустити з вікна «коня» - пакет на мотузці – і отримати дозу.  А коли маєш дозу, лікування вже не здається таким некомфортним.
Утім, лікарі позицію  пацієнтів не поділяють.  Вони – лікарі – чомусь переконані – якщо вже пацієнт  лікується,  доз не повинно  бути. Тому лікарі, санітарки та інший медперсонал по черзі у свій робочий час виходять на вулицю, аби присоромити Іру. А що вони ще можуть зробити?
Як повідомили «Телеграфу»  завідувачі 2-го та 3-го наркологічних відділень пани Баусов та В’юн, вони зверталися по допомогу  до ВБНОНу.  Лікар В’юн особисто на засіданні круглого столу в мерії, присвяченому  активній боротьбі з наркотиками,  ще у 2006 році доповів про Ірку та її  бізнес.  Влада  вислухала з увагою.  Навіть оперативники з  ВБНОНу  до  наркодиспансеру  приїздили.  Проводили профілактичну бесіду з неповнолітньою наркоторговкою. 
Потім оперативники поїхали. А  Ірка  і досі там стоїть - торгує.  



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх