Міліцейські оглядини

23.03.2007, 18:03 Переглядів: 1 368
Минулої п’ятниці на площі Перемоги кременчужан здивувала велика кількість міліціянтів. Виявилося, що то проходив публічний інструктаж міліції перед нічною вартою..
До початку інструктажу службовці внутрішніх військ відсиджувались у кузовах автомобілів
Фото: Дмитрий Бабец

Міські міліціянти вирішили нагадати, що вони, як і раніше, «з народом». У п’ятницю на площі Перемоги правоохоронці провели показовий інструктаж співробітників перед добовим чергуванням. Такі акції міністерство обіцяє проводити, як мінімум, щоквартально. «Люди повинні бачити, що міліція спроможна їх захистити, а правопорушники мають відчути її силу та потужність. Це не пов’язано з будь-якими політичними речами - типу маршу справедливості з походом на Київ»,- каже начальник відділу громадської безпеки облуправління міліції Віталій Хан.
Натомість кременчужани сприйняли дійство саме як шоу. Люди за допомогою мобільних телефонів фотографувалися на згадку, сприймали все, як спосіб повеселитися.
Утім, свідкам заходу дійсно було з чого посміятися: одні крокували не в ногу, інші – з папкою в руках, хтось взагалі насміхався з усього, що відбувалося.
Помітив це і полтавський перевіряючий. Після урочистого маршу Віталій Хан заявив, що кременчуцьким міліціянтам ще треба потренуватися у стройовій підготовці.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх