Дванадцята смерть

17.11.2006, 18:11 Переглядів: 1 672
Змагаючись за сфери впливу, бандити відстрілюють підприємців. Смерть генерального директора львівського склодзеркального заводу стала ДВАНАДЦЯТОЮ у списку бізнесменів, починаючи з березня, і третьою за останні 20 днів….

У Львові у вівторок, 14 листопада, убили генерального директора ТОВ «Галімпекс-Склодзеркальний завод» 54-річного Богдана Дацка. Невідомі розстріляли Дацка близько 8-ої години ранку на прохідній заводу в центрі міста.
Як повідомляють правоохоронці, коли Дацко на автомобілі “Мерседес” під’їхав до прохідної підприємства, до іномарки підійшов невідомий чоловік, який до цього стояв неподалік від території прохідної, ховаючись від дощу під парасолею. Він упритул кілька разів вистрелив у пасажира автомобіля, яким був Дацко. Водій “Мерседеса” не постраждав. Кілер стріляв з пістолета, однак без відповідної експертизи марку зброї встановити на даний час неможливо. Убивця не залишив зброї на місці злочину, не знайдено там і відстріляних гільз.
Основною версією, яка зараз відпрацьовується, є перерозподіл акцій підприємства та фінансово-економічна діяльність склодзеркального заводу.

ДОВІДКА. ТОВ «Галімпекс-Склодзеркальний завод» виготовляє ялинкові прикраси. 97% продукції експортується. За даними тижневика «Галицькі контракти», ТОВ охоплює 35% європейського ринку ялинкових прикрас.

Останні жертви
Цього ж дня неподалік від Кривого Рогу стріляли в бізнесмена Владислава Біндера (він ще й голова Криворізької федерації боксу). По його машині випустили 24 кулі! Дивом лише дві з них потрапили в Біндера, і він вижив.
27 жовтня. У Донецьку вбитий генеральний директор ВАТ «Дебальцевський завод металургійного машинобудування» 40-річний Геннадій Бистряков.
26 жовтня у Львові був підірваний автомобіль директора ринку 'Шувар', львівського депутата Романа Федишина. У результаті загинула випадкова перехожа – 14-річна школярка. Федишин і його помічник були поранені.
25 жовтня. У Запоріжжі біля власного будинку чотирма ударами ножа було вбито директора Запорізького механічного заводу Олексія Шияна.
(за матеріалами «Блік», УНІАН)



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх