Не знаєте дівчину – залиште речі перед дверима

17.11.2006, 17:11 Переглядів: 1 889
Ввечері 10-го листопада 29-річний Володимир разом із товаришем познайомилися з двома дівчатами. Тільки-но познайомившись, вони вирішили піти в гості на вул. Тельмана до однієї з них на квартиру для більш тісного знайомства. У самий розпал «знайомства» до них зайшли троє дебелих хлопців, один з яких був братом господарки.

Ввечері 10-го листопада 29-річний Володимир разом із товаришем познайомилися з двома дівчатами. Тільки-но познайомившись, вони вирішили піти в гості на вул. Тельмана до однієї з них на квартиру для більш тісного знайомства. У самий розпал «знайомства» до них зайшли троє дебелих хлопців, один з яких був братом господарки. Двох товаришів без розмов випхали голяка за двері, не потурбувавшись про їхню одежу. Трохи похолодивши свої п’ятки, близько 2-ї ночі, хлопці вирішили забрати свої речі. На порозі їх зустрів брат дівчини Сашко із ніжкою від стільця, яким почав лупцювати Володимира по голові. Через 2 години потерпілий не приходячи до тями помер у реанімаційному відділенні 3-ї міської лікарні.
Співробітники Автозаводського районного відділення негайно виїхали на місце пригоди і затримали Олександра. У скоєному він зізнався, вирішується питання про порушення карної справи.

 



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх