П’яні діти потрапили до реанімації

1.09.2006, 19:09 Переглядів: 1 797
Два хлопчики 13 та  14 років 26 серпня, у суботу, потрапили до реанімації. Як розповіли лікарі «швидкої», під час святкування Дня Незалежності, підлітки «перебрали» норму. На хлопчиків звернули увагу правоохоронці і викликали їхніх батьків. Після того, як діти стали почувати себе зле, приїхала „швидка” і відвезла їх до реанімаційного відділення третьої міськлікарні.

Два хлопчики 13 та  14 років 26 серпня, у суботу, потрапили до реанімації. Як розповіли лікарі «швидкої», під час святкування Дня Незалежності, підлітки «перебрали» норму. На хлопчиків звернули увагу правоохоронці і викликали їхніх батьків. Після того, як діти стали почувати себе зле, приїхала „швидка” і відвезла їх до реанімаційного відділення третьої міськлікарні. Лікарі кажуть, що один з хлопчиків випив 100 грамів горілки, другий – 150. Самі ж вони стверджують, що коли гуляли у місті, їх оточили невідомі, дали у руки склянки з якоюсь рідиною і примусили випити. У лікарні дітей довго не тримали і за кілька днів відпустили.
Це не єдиний випадок. Минулого тижня до лікарні доставили 14-річну дівчинку. Вона святкувала 15-ту річницю Незалежності із горілкою та пивом.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх