У Кременчуці чоловік на вулиці розбив лице дитині (доповнено, уточнено)

11.01.2022, 09:15 Переглядів: 5 375 Коментарів: 7

 

У хлопчика черепно-мозкова травма

10 січня до дитячої лікарні «швидка» доставила побитого 11-річного хлопця. Про це повідомляють оперативні служби міста.

У дитини діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій м’яких тканин носа та верхньої губи.

Виявилось, що хлопця на вулиці вдарив незнайомий чоловік.

Від госпіталізації підліток відмовився і йому призначили амбулаторне лікування.

Доповнено:

За попередньою інформацією Кременчуцького районного управління поліції, група підлітків кидала каміння та сніжки на шифер приватного будинку.

Господар вийшов розбиратися з шибениками, ті кинулися навтьоки. Але одного чоловік таки впіймав.

Наразі обидві сторони дають покази слідчим.

Доповнено:

Як повідомила Телеграфу мама хлопчика, все сталося серед білого дня, о 14.30. За її словами, підлітки просто йшли повз двір цього чоловіка, нічим в його бік не кидалися.

- Я подзвонила сину, він прокричав у трубку, що за ним женеться якийсь неадекватний чоловік з погрозами, - розповідає нам жінка. - Я сказала йому, щоб йшов до людей, а сама кинулась на допомогу.

Всього хлопців у компанії було 6. Вони йшли приватним сектором по вулиці, коли з двору вибіг розлючений чоловік і кинувся на них з прокльонами. Хлопці побігли до людей, але один з них спіткнувся. Чоловік його наздогнав, підняв за капюшон і двічі вдарив в обличчя так, що сам забризкався кров'ю малого. За дитину заступився сусід, який закрив його своїм тілом.

- Коли я прибігла, чоловік все ще кричав і поводився неадекватно, -  каже мама. - До мене підбігли діти, які розповіли, що сталося. Показали закривавлений сніг. Я викликала швидку і поліцію. Чоловік кричав і на поліцейських, казав, що діти кидались в нього покришкою від КамАЗа. Як би 11-річні діти могли її підняти, а тим більше кинути?

За словами жінки, поліція відкрила два кримінальні провадження - за хуліганство і нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Також кременчужанка розказала, що звернулась до органів опіки, адже з нападником проживає малолітня дитина, яку він виховує сам. Жінка переймається, що якщо він так ставиться до чужих дітей, то може і до своєї також жорстокий.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 7

103
11 січня 2022 09:31

Малолетки в жилой дом кидали шифер, щебенку, банки и прочий мусор за что хозяин дома вышел и надавал по голове дебоширам! И я считаю заслужено если родители не воспитывают детей что они творят такие вещи пусть и отдуваются по взрослому!


141 8
1 658
11 січня 2022 10:34

Жалко что только одному дал по башке!


80 4
1 088
11 січня 2022 11:45

Малолетки в жилой дом кидали шифер, щебенку, банки и прочий мусор за что хозяин дома вышел и надавал по голове дебоширам! И я считаю заслужено если родители не воспитывают детей что они творят такие вещи пусть и отдуваются по взрослому!
и 
Жалко что только одному дал по башке! 


48 3
24
11 січня 2022 18:29

Да, дети сейчас неуправляемые, жестокие. Ещё и попробуй им сделай замечание, так и окна повыбивают. А чуть что так конечно за мамину юбку будут прятаться. Ну и мужик конечно психанул.


22 1
187
11 січня 2022 21:24

и правильно сделал. Подержать гоминиду в подвале пару дней. И еще родителям всыпать по полной.


11 0
0
12 січня 2022 00:13

Хочу нааписать про свою ситуацию.Я проживаю в Комсомольске.В новогоднюю ночь,часиков в 3 ночи,нам разбили стекло на балконе,снежком огромного размера,проживаем на 1 эт.Благо,что  рама старая,и  стекло обычное.Понятно,что  все дружненько убежали!Пока были выходные,мы занимались вопросом застекления,между прочем обычное стекло стоит 230 грн.,;выпал снег,и выходя на балкон ,я еле удержалась от падения,включив свет я была в шоке и гневе.....Весь балкон был завален комами снега!!!Причем как они так беззвучно заккидывали эти груды  непонятно?Взглянув на следы,я увидела,что  размер где то  от 40.То есть ,это явно подростки.Я в тот  момент была готова просто покалечить!!!И вот ,скажите  как?Ну как тут без эмоциий?В чем  виноваты первые  этажи?Ты  сидишь у себя дома,никого  не трогаешь,и тут такое....Я решила,если споймаю просто поломааю  ноги битой  или оболью кипятком!!Потом сразу прибегают  папочки  и мамочки...Так,что этого мужчину,я понимаю как никто!Кстати,незнаю эта банда,кидали также на дороге,.и разбили в авто лобовое..


11 0
0
12 січня 2022 01:23

Цитата: ЯмЩик

и правильно сделал. Подержать гоминиду в подвале пару дней. И еще родителям всыпать по полной.

А потом ,за  подвал, статью  за похиищениие человека.


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх