За минулу добу до поліції Полтавщини звернулося 43 особи щодо порушення «Дня тиші»

25.10.2020, 11:40 Переглядів: 1 687

За результатами розгляду склали 4 адмінпротоколи

Упродовж 24 жовтня територіальні підрозділи поліції області отримали 43 повідомлення про ймовірні порушення виборчого законодавства в «День тиші». Як повідомив відділ комунікації поліції Полтавщини, у зареєстрованих повідомленнях переважно йшлося про розміщення зовнішньої реклами на білбордах та будовах, а також про поширення агітаційних матеріалів.


За результатами розгляду заяв склали 3 адміністративні протоколи за ст. 212-10 КУпАП (порушення обмежень щодо ведення передвиборчої агітації, агітація в день проведення референдуму) та протокол за статтею 173 (дрібне хуліганство) КУпАП України.



Правоохоронці нагадують, що за порушення обмежень щодо ведення передвиборчої агітації передбачена адміністративна відповідальність (ст. 212-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення) і, відповідно, штраф: для громадян – від 1 700 до 3 400 гривень, для посадових осіб – від 3 400 до 5 100 гривень.


Поліція продовжує працювати у посиленому режимі до завершення виборчого процесу. Особливу увагу правоохоронці звертають на порушення виборчого законодавства та дотримання правил карантину.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх