Суд оголосив у розшук полтавку, яка працювала вебкам-моделлю на порносайтах

12.03.2024, 11:33 Переглядів: 923 Коментарів: 1

 

Підозрювана нещодавно виїхала за кордон

22 лютого Полтавський суд оголосив у розшук та надав дозвіл на затримання жінки, яка працювала вебкам-моделлю на порносайтах. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

За версією слідства, підозрювана працювала вебкам-моделлю на порносайтах, а нещодавно виїхала за кордон.

Так, поліція зафіксувала один епізод щодо підозрюваної. 19 липня 2023 року, о 21.45 в орендованій квартирі жінка ввійшла під своїм нікнеймом на порносайт та провела трансляцію із записом порно. Після перегляд відео у клієнта порносайту, який переглядав трансляцію, списалися 425 грн. Отримані кошти від злочинної діяльності жінки надалі були переведені в готівку і розподілені між усіма учасниками організованої групи.

15 січня 2024 року жінці оголосили про підозру. Її матір пояснила, що наразі місце знаходження доньки не знає, а телефонний контакт із нею відсутній. Тож 19 січня поліція оголосила підозрювану у розшук, а розслідування призупинили.

Слідчі встановили, що жінка перетнула кордон з Польщею 21 грудня через пункт пропуску «Рава-Руська». А оскільки у діях жінки «вбачаються ознаки тяжкого злочину», то слідчий прохав суд надати дозвіл на її затримання та взяття під варту. Адже вона може впливати на потерпілих та свідків й вчиняти інші кримінальні правопорушення.

 

Нагадаємо, що жінка діяла не сама, а в групі з ще двома чоловіками. Вони відкрили вебстудії та вербували інших дівчат для створення порно.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 180
12 березня 2024 13:16

425 грн. На всіх учасників оргпнізованної групи . Шиканули.

Гранатова шобла два роки мародерила на вйійськових закупівлях мільони никто нічого не пачить. Нікто нвкого в розшук не подав .Все владнали. А тут цілих 425 грн. Урон державі нанесли....


14 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх