На Кременчуччині поліція виявила човен з 11 мішками риби

29.09.2023, 19:00 Переглядів: 937 Коментарів: 1

Загальна вага риби становить 164 кілограми. За попередніми підрахунками фахівців, сума завданих державі збитків складає понад 16 мільйонів гривень

Вчора, 28 вересня, у межах населеного пункту Липове — Святилівка Кременчуцького району під час патрулювання поліція знайшла гумовий човен з 11 мішками свіжовиловленої риби та вилучили кілометр браконьєрських сіток. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Полтавській області.

Загальна вага риби 164 кілограми. За попередніми підрахунками фахівців, сума завданих державі збитків складає понад 16 мільйонів гривень.

Слідчо-оперативна група вилучила гумовий човен та двигун, а рибу передала працівникам Полтавського рибоохоронного патруля для подальшої її реалізації в дохід держави.

Цього ж дня в районі села Липове поліцейські дістали 14 браконьєрських сіток загальною довжиною понад 1 км із рибою різних видів загальною вагою близько 70 кг. Живу рибу частково випустили у природне середовище, іншу — передали до Полтавського рибоохоронного патруля. Сітки опечатали бірками та передали на відповідальне зберігання з метою подальшого знищення.

Також під час патрулювання поліцейські виявили порушення правил навігації.

На порушників склали 8 адміністративних матеріалів за ч.1 ст.117 (Порушення правил користування річковими й маломірними суднами) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Всього з початку дії воєнного стану складено 192 постанови. 

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

4 380
1
1 жовтня 2023 17:56

Як зрозуміло зі статті в навколишнє середовище випустили й хозяєва човна....


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх