Євген Гладій новий керівник Полтавської обласної прокуратури

6.06.2023, 16:38 Переглядів: 1 245

До призначення Євген Гладій очолював Обухівську окружну прокуратуру на Київщині

Сьогодні, 6 червня, заступник Генерального прокурора Антон Войтенко представив колективу Полтавської обласної прокуратури нового керівника — Євгена Гладія. Про це повідомили у пресслужбі Полтавської обласної прокуратури.

У ключові задачі Євгена Гладія входить документування злочинів, пов’язаних із російською агресією на території України. Серед першочергових викликів також злочини проти основ національної безпеки. Окрім цього, у фокусі уваги протидія корупції, злочинам у бюджетній і земельній сферах, проявам організованої злочинності.

Також заступник Генпрокурора зазначив, що новопризначений керівник має великий досвід роботи та здатен організувати колектив для виконання поставлених завдань. А своєю чергою Євген Гладій, подякував за довіру і запевнив, що докладе максимум зусиль для забезпечення належної реалізації функцій прокуратури на Полтавщині.

Відомо, що Євгену Гладію 38 років. Чоловік навчався у Національній юридичній академії України ім. Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 2006 року, понад 11 років на керівних посадах. До призначення очолював Обухівську окружну прокуратуру на Київщині.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх