На Кіровоградщині бойова частина ракети вибухнула на території приватного домоволодіння

18.05.2023, 11:01 Переглядів: 3 403

 

Пошкоджено три будинки, жертв і постраждалих немає

У сусідній Кіровоградській області бойова частина ракети вибухнула на території приватного домоволодіння, унаслідок цього пошкоджено три будинки. Уламки збитого БПЛА також влучили в один з об'єктів, жертв і постраждалих немає. Про це повідомляє начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, не називаючи куди саме влучила ворожа ракета.

На Кіровоградщині сили ППО знищили крилату ракету в небі над Олександрійським районом та безпілотник у Кропивницькому районі. В обох випадках не обійшлося без руйнувань. Бойова частина ракети вибухнула на території приватного домоволодіння. Вибуховою хвилею пошкоджено три будинки. Обійшлося без постраждалих. Уламки збитого безпілотника влучили в один з об’єктів. Упродовж кількох годин рятувальні підрозділи гасили пожежу. Евакуйовано мешканців навколишніх дворів. Загиблих і травмованих немає.

Дякуємо нашим славним Збройним Силам України за те, що ми живі! Разом ми сильні! Україна переможе, написав Райкович у телеграм-каналі сьогодні уранці.

На території Полтавщини ворожих влучань не зафіксовано.

 Від початку доби на Полтавщині тривала повітряна тривога більш як 4 години. Вночі в області працювала ППО. Ворожих влучань на території Полтавщини не зафіксовано. Дякуємо силам ППО та ЗСУ! Слава Україні,  написав сьогодні у телеграм-каналі начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх