На Полтавщині чоловік до смерті забив свого знайомого

17.03.2023, 12:16 Переглядів: 1 261

Вбивцю засудили на 12 років

У вересні 2022 року, у смт Машівка, Полтавської області 37-річний чоловік побив 60-річного знайомого. Про це повідомили в Полтавській обласній прокуратурі.

Як стало відомо під час спільного вживання алкоголю вдома у 60-річного чоловіка, фігурант жорстоко побив господаря оселі рукою, ногами, дерев'яним поліном та металевим совком. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпілий кілька днів не підводився з ліжка та через деякий час помер.

Щоб приховати злочин, зловмисник переніс тіло на город та прикидав землею, а падчерці, яка почала розшукувати батька, сказав, що його забрала в лікарню бригада швидкої допомоги.

Раніше вбивця 10 разів притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини. На момент злочину чоловік був звільнений від відбування покарання за шахрайство, але з випробуванням.

За публічного обвинувачення Решетилівської окружної прокуратури 37-річного жителя Машівської територіальної громади визнали винним у заподіянні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України). За сукупністю вироків Машівський районний суд позбавив чоловіка волі на 12 років.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх