Як минула доба на Кременчуччині

31.01.2023, 10:32 Переглядів: 1 001

 

Доба пройшла відносно спокійно

Минула доба у Кременчуцькому районі пройшла досить спокійно. Про це повідомили у Кременчуцькій районній військовій адміністрації з посиланням на оперативну інформацію від Кременчуцького районного управління ДСНС.

 
Вчора, 30 січня, у Кременчуці, на вулиці Юрія Руфа сталася пожежа в одноповерховому будинку. Пожежу ліквідували о 19.48. Вогонь знищив меблі, речі вжитку, вікна, перекриття площею 30 м кв. та шиферну покрівлю 30 м кв. На місці працювала 16 державна пожежно-рятувальна частина. Причина виникнення пожежі встановлюється.

 
За повідомленням Кременчуцького районного управління поліції, протягом минулої доби громадяни двічі викликали патрульну поліцію для приборкання осіб, які перебували у нетверезому стані.

А також, одну особу затримали за статтею 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також, на жодну особу не склали адміністративних протоколів за домашнє насильство та керування автомобілем у нетверезому стані.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх