Біля Кременчука чоловік потрапив під потяг та загинув

18.10.2022, 12:58 Переглядів: 3 249

 

Трагедія сталася сьогодні на одній з ділянок залізничного сполучення Бурти-Крюків-Кременчук

На Полтавщині поліція встановлює обставини смертельного травмування чоловіка потягом у Кременчуцькому районі. Повідломлення про загибель чоловіка надійшло на лінію 102 від працівників залізничної станції сьогодні, 18 жовтня, близько 10.15. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини з посиланням на Кременчуцьке районне управління поліції.

Попередньо відомо, що трагедія сталася на одній з ділянок залізничного сполучення Бурти-Крюків-Кременчук, у напрямку Кременчука. Електротяг під керуванням 50-річного машиніста здійснив наїзд на пішохода, який перетинав залізничну колію та не реагував на звукові сигнали. 

- Особу чоловіка, який отримав несумісні із життям тілесні ушкодження, встановлено. Ним виявився житель одного із сіл Кременчуцького району, 1964 року народження. На даний час на місці події працює слідчо-оперативна група відділення поліції №2 Кременчуцького райуправління, - йдеться у повідомленні.

Слідчий підрозділ, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, вирішує питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України. Тривають першочергові слідчі дії.

Автор: Віктор Крук Джерело фото: відділ комунікації поліції Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх