У Дмитрівці піймали двох молодиків, які незаконно валили ліс

13.08.2022, 19:04 Переглядів: 2 483

 

Тепер їм загрожує до 25,5 тис. грн штрафу 

12 серпня, близько 11.00, у Полтавському районі, поблизу с. Дмитрівка, поліцейські виявили факт незаконної порубки лісу, а також викрили двох місцевих чоловіків, причетних до вказаного правопорушення. Про це повідомила пресслужба поліції.

До сектору поліцейської діяльності №1 (смт. Машівка) надійшло повідомлення від патрульних працівників підрозділу, що неподалік Дмитрівки виявили УАЗ 452, завантажений деревиною, та двох чоловіків, які пиляли дерева без дозвільних документів.

- Отримавши інформацію про незаконну порубку дерев, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції, яка встановила особи правопорушників. Ними виявились місцеві мешканці, 29 та 27 років. Поліцейські речові докази вилучили. Тривають слідчі дії, - повідомив Сергій Ярош, начальник СПД №1  (смт. Машівка).

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Решетилівської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.246 (Незаконна порубка дерев у лісі, що заподіяла істотну шкоду) Кримінального кодексу України.

У разі доведення вини судом чоловікам загрожує покарання у вигляді  штрафу до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (25 500 грн) або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх