Судитимуть полтавця, який біля дитячого майданчика стріляв з протитанкового гранатомета

2.08.2022, 15:05 Переглядів: 2 235 Коментарів: 1

 

26 квітня мешканці Полтави думали, що стався приліт, а то розважався п'яний чоловік

Судитимуть 49-річного полтавця, який біля дитячого майданчика стріляв з протитанкового гранатомета. Про це повідомляє прокуратура Полтавщини.

За даними слідства, 26 квітня цього року полтавець після вживання алкоголю взяв у знайомого реактивну протитанкову гранату РПГ-22. Цього ж вечора під час комендантської години у провулку Ломаному в Полтаві, неподалік дитячого майданчика, зневажаючи нормами моралі та загальноприйнятими правилами поведінки в суспільстві, зловмисник вистрілив із гранатомета. Випущена граната розірвалася у повітрі, а її частини впали на території приватного сектора та дитячого майданчика.

28 липня Полтавська окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно жителя Полтави за придбання, перевезення та зберігання вибухового пристрою без передбаченого законом дозволу, а також хуліганство, вчинене із застосуванням предмета заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 263, ч. 4 ст. 296 КК України). Обвинувальний акт розглядатиме Октябрський районний суд Полтави.

Знайомого обвинуваченого вказаним судом 1 серпня цього року засудили за придбання, перенесення та зберігання вибухового пристрою без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України). Враховуючи щире каяття та активне сприяння розкриттю злочину, чоловіка позбавили волі на 3 роки та на підставі ст. 75 КК України звільнили від відбування покарання з випробуванням строком на 1 рік.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: пресслужба Полтавської обласної прокуратури
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

4
2 серпня 2022 19:30

Дебіли, хай потім їм прилітає

 


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх