У Полтаві затримали чоловіка, який крав готівку з терміналів

29.07.2022, 07:04 Переглядів: 2 682

 

26 липня, близько 23.30, працівники карного розшуку затримали 41-річного полтавця, який пошкодив платіжний термінал та намагався викрасти із нього гроші. Про це повідомили у пресслужбі поліції. 

Наприкінці липня до поліції Полтавщини надійшло кілька повідомлень від громадян про пошкодження невідомими особами платіжних терміналів, розташованих на вулицях в різних районах обласного центру. Працівники карного розшуку та слідчі обласного Главку поліції, спільно з працівниками Полтавського райуправління, провели ряд оперативних комбінацій та затримали причетного до злочину чоловіка. Триває досудове розслідування.

- У ході досудового розслідування ми провели ряд оперативних комбінацій, за допомогою яких вдалося затримати правопорушника «на гарячому».  Наразі чоловікові вже повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою, - розповів Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини.

За даним фактом слідчі, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочали досудове розслідування за ч.3 ст.15 (Незакінчений замах) та ч.4 ст.185 (Крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження фігуранта перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території обласного центру. Досудове розслідування триває.

У разі визнання вини судом підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх